FRISS: Új időpontot ajánlott Magyar Péternek az MTVA — Ez alól is kibújik?

Esélyes, hogy újfent előáll valami kifogással.

Miután Magyar Péter visszautasította a közmédia most csütörtökre szóló meghívását, az MTVA október 3-át ajánlja a Tisza Párt elnökének, hogy bemenjen a 48 perc című műsorba.

Magyart eredetileg csütörtökre hívták az adásba, amit a politikus azzal utasított vissza, hogy „a gátakon lesz” – ami erősen kamuszagú, hiszen a műsor este fél 9-kor kezdődik: nehezen hihető, hogy Magyar Péter ekkor zseblámpa mellett fogja pakolni a homokzsákokat a sötétben, hiszen nappal is csak a fotózások erejéig áll be pózolni.

Emlékezetes, hogy a júliusi választások előtt Magyar ahhoz a feltételhez kötötte, hogy részt vegyen az ATV, a Partizán és az RTL választási vitaműsorában, hogy úgymond előbb a közmédia rendezzen vitát. Ez megtörtént, Magyar mégsem tartotta a szavát: az összes többi vitán üresen maradt a neki fenntartott pulpitus.

Ezek alapján az feltételezhető, hogy Magyar Péter az októberi időpont alól is ki fog bújni, mivel láthatóan kínosan kerüli az olyan helyzeteket, ahol bármilyen kellemetlen kérdést kapna, vagy bármivel szembesítenék.

Valódi Hírek