Betelt a pohár: Hatalmas tüntetés szerveződik Iványi Gábor iskoláiért

Mindenkit várnak.

Iványi Gáborék isoláiért hatalmas megmozdulást szerveznek a Blaha Lujza térre szeptember 20-án, pénteken.

Mindenkit várnak a megmozdulásra

Az „Emberek az emberekért” program keretein belül számos nagynevű magyar előadó lép fel a Blaha Lujza térre szervezett tüntetésen – írták a szervezők a Facebookon.

A megmozdulást az váltotta ki, hogy a Magyar Evangéliumi Testvérközösség (MET) két iskoláját is bezáratták közvetlenül a tanévkezdés előtt, így

600 diák sorsa vált bizonytalanná.

Beszámoltunk arról, hogy a tanév kezdete előtt néhány nappal törölték a nyilvántartásból a szegedi Wesley János Óvoda, Általános Iskola és Gimnáziumot is, így az iskolában nem is kezdődhet el a tanév. A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal egyúttal

az intézmény működési engedélyét is visszavonta (!)

– hívta fel a figyelmet közleményében az Iványi Gábor által vezetett MET augusztus 30-án.

Kiállnak Iványi Gábor és a Magyar Evangéliumi Testvérközösség mellett

Szeptember 20-án 17 órától kerül megrendezésre az „Emberek az emberekért” program a Blaha Lujza téren. Az esemény leírásában az áll, hogy a rendezvény fő célja kiállás Iványi Gábor, az Oltalom Karitatív Egyesület, de leginkább az utcára tett közel 600 diák mellett. Azok mellett, akik önmagukról gondoskodni nem tudnak, de

Iványi Gáborban megtalálták a segítőjüket.

A rendezvény ingyenes, de a szervezők kérik, hogy ne csak kiálljunk Iványi Gáborék mellett, hanem

adományainkkal támogassuk is embermentő munkáját,

így a helyszínen gyűjtődoboz is lesz. Akik nem tudnak részt venni az eseményen, azok adományaikat a Szalmaszál Alapítványon keresztül küldhetik el Iványi Gábornak.

Akik természetbeni adományt szeretnétek vinni, azokat kérik, hogy közvetlenül a Dankó utca 11-be vigyék, és ott leadható az adomány.

Komoly összefogással készülnek

A műsorban olyan előadók lépnek fel, mint Cserhalmi György, Bródy János, Gerendás Péter, Halász Judit, Rost Andrea, Kollár-Klemencz László, Molnár Áron, Parti Nagy Lajos és még sokan mások. A rendezvény jelmondata:

„Nincs olyan, hogy lehetetlen! Csupán lépni kell!”

A szervezők kérik, hogy aki tud, a jelenlétével fejezze ki együttérzését a kiszorított gyermekek és emberek iránt. Az esemény Facebook-oldalát >>ITT<< találod.

Valódi Hírek