Elképesztő részletek szivárogtak ki Putyin magánéletéről – így élnek a kíváncsi szemek elől elrejtett fiai

Vlagyimir Putyin fiai keleti kényelemben élnek apjuk rezidenciáin.

Vlagyimir Putyin családi életéről keveset lehet tudni. Annyi biztos, hogy első házasságából – leánykori nevén – a jelenleg 71 éves elnöknek – Ljudmila Skrebnyevával 2 leánya született: Marija 39, Katyerina 37 éves. Az orosz elnöknek a hírek szerint azonban van két fia is Alina Kabajeva tornásztól.

A Dossier Center csütörtökön arról írt, hogy a két kisgyermek, a 9 éves Ivan és az 5 éves Vlagyimir közül az idősebb állítólag azzal bosszantja szüleit, hogy Disney-karaktereket utánoz, ugyanis rajong értük. Mint részletezték, a fiúk

hercegként élik mindennapjaikat apjuk palotáiban, jachtokkal, üzleti repülőgépekkel utaznak,

szigorú védelem alatt állnak. Ugyanakkor ritkán látják világszerte elhíresült apjukat.

Az oknyomozó portál szerint a két gyermek nem található meg az állami adatbázisokban, születésük óta olyan fedődokumentumokkal rendelkeznek, amelyeket általában a kémek, valamint az állami védelem alatt álló személyek kapnak kézhez. A fiúkat magántanárok gondjaira bízták, a portál részletezése szerint az idősebb, Ivan nemrég részt vett édesanyjával egy gimnasztikai fesztiválon.

Vlagyimir Putyinról épp a napokban írtunk, az orosz elnök Mongóliába utazott, ahol a várakozásokkal ellentétben nem tartóztatták le.

A hágai székhelyű Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) ugyanis elfogatóparancsot adott ki ellene 2023-ban. Az indoklás szerint az orosz elnök felelős a lakosság, azon belül is a gyermekek jogellenes kitoloncolásáért és jogellenes áthelyezéséért Ukrajna megszállt területeiről az Oroszországi Föderációba.

Kapcsolódó: Megjött Putyinék dermesztő válasza a Nemzetközi Büntetőbíróság körözésére

A Római Statútum értelmében a Nemzetközi Büntetőbíróság tagjai kötelesek őrizetbe venni mindazokat, akik ellen elfogatóparancsot adott ki a bíróság, feltéve, ha az illető beteszi a lábát az adott állam területére.

Mongólia ICC-tagállam, ám semmibe vette az elfogatóparancsot.

Kapcsolódó:

Most fog igazán felforrósodni a hangulat: Világraszóló botrány lesz Putyin kiruccanásából

Valódi Hírek