Forrnak az indulatok a Gáspár családban: Győzike apja a nyilvánosság előtt alázta meg a fiát

Győzike apja visszavonhatatlanul csalódott elsőszülött fiában.

Győzike elvetette a sulykot

Tovább dagad a balhé Gáspár Győző körül. A showman egy TV2-nek adott interjújában borult ki teljesen a saját apjára, amiért ő továbblépett édesanyja halála után, és egy másik nővel kötötte össze életét.

Győzike elmondta, ő egy kitagadott gyereknek érzi magát, szülei szerinte mindig nagyobb szeretettel és figyelemmel fordultak Gáspár Zsolti felé. A történtek után Győzike apja is megszólalt, aki először beszélt a nyilvánosság előtt az ügyről, mióta a botrány kirobbant.

Győzike apja leszögezte, hogy

fia viselkedésének súlyos következményei lesznek.

Gáspár Győző a Titkok Ramónával című műsorban beszélt az apjáról, azóta pedig egyre csak fokozódik a konfliktus a családban. A Romantic zenekar frontembere a műsorban azon háborodott fel, hogy édesapja anyjuk halála után egy másik nő mellett találta meg a szerelmet. A celeb most úgy érzi, édesapja gúnyt űzött a roma hagyományokból azzal, hogy kilenc évvel édesanyjuk halála után egy több évtizeddel fiatalabb lányt vett feleségül.

„9 év után megnősült, szerelmes lett. Dicsekedik a faluban, hogy neki barátnője van.

Szégyellje magát!

Az én anyámból csak egy volt, az én anyámnak az emlékét végig kellett volna tisztelnie. Nem az, hogy wellnesshotelekben mutogatom, hogy nekem barátnőm van”

– őrjöngött az adásban Győzike, aki úgy megsértődött apjára, hogy még az esküvőjére sem ment el.

Gáspár Zsolti mindenről borított

Az ügyben azonban akkor történt a váratlan fordulat, amikor megszólalt Győzike testvére, Gáspár Zsolti, aki állította: apjuk új párja nem is annyira fiatal, valamint azt is mondta, hogy meg sem tartották az esküvőt.

„Elmúlt hatvanéves és nem házasodtak össze! Eljárnak együtt kirándulni, én pedig örülök, hogy az apám újra boldog.

Kilenc éven át gyászolt, a mai napig minden nap kimegy a temetőbe… mit kellene tennie, bolonduljon meg otthon? Joga van a boldogsághoz! Győzi a mostani kijelentéseivel a fél országot magára haragította”

– nyilatkozta Zsolti, akit Győzike az adásban mindennek lehordott, mert úgy érzi, miatta tagadták ki őt a szülei.

Győzike kifakadt

„Elvette tőlem a szüleimet. Sokkal jobban szerették őt mindig is. Apám a mai napig… apám születésnapjára az én gyerekeim nem kapnak meghívást, az én feleségem az egy senki az ő szemükben”

– idézte fel sérelmeit az énekes.

Megszólalt az ügyben idősebb Gáspár Győző

A Gáspár fivérek édesapja nem hallgat tovább, kíméletlenül kiosztotta a fiát a viselkedése miatt.

„Kezdeném azzal, hogy

nagyon mélyen és visszavonhatatlanul csalódtam az elsőszülött fiamban.

Olyan cirkuszt csinált az életemből, amire 72 évesen semmi, de semmi szükségem nem volt. Ebben a cirkuszban ráadásul engem tett meg bohócnak, amivel egyértelművé tette, hogy mennyire tisztel engem, mint az apját és mennyire hálás, hogy évtizedeken át küzdöttem, hogy jólétben élhessen ő is.

Már látom, hogy szörnyeteget teremtettem

azzal, hogy annak idején hagytam, sőt, támogattam őt, hogy kergesse az álmait. Ez lett belőle, és én elképedve nézzem az eredményt”

– mondta a családfő, aki nősülésével kapcsolatban elmondta: nem történt meg a szertartás, kilenc éve – felesége halála óta – él egyedül. Hozzátette, egy ideje már nem magányos, azonban úgy gondolja, ehhez senkinek semmi köze nincsen.

„Az pedig, hogy a hölgy, aki a társam lett, 25 éves lenne,

egyenesen orbitális hazugság, bár ebben Győző régóta jeleskedik, így meg sem lepett”

– jegyezte meg a Borsnak Győzike apja.

Azt is mondta, hogy Győzővel már beszélni sem lehet, mert csak ordít és hisztériázik. Mint mondta, sajnos az látja, hogy náluk már soha nem lehet béke a családban, mert Győző a békében nem érzi jól magát.

„Folyton folyvást nekimegy az élő Istennek is, csak hogy vele foglalkozzon mindenki. Nem tiszteli a családot, miközben hagyományokról, törvényekről zagyvál össze-vissza. Az apák tisztelete, amit ő elfelejtett, nem csak bibliai parancs, de épp úgy a roma törvények egyik alapköve is”

– mondta az apa, aki megjegyezte, erre a botrányra még az egészsége is rámegy.

„Ahogy évek óta, az augusztusi hónap idén is igencsak mozgalmasan telik a Zsoltival közös alapítványunknál. Itt egy teherautónyi iskolatáska, amit szeretnénk eljuttatni a rászoruló családoknak még az iskolakezdés előtt, de félek a volán mögé ülni, mert rosszul érzem magam. Ráadásul, ha csak bemegyek Salgótarjánba, látom a kíváncsi tekinteteket, amik rám szegeződnek.

Az emberek összesúgnak a hátam mögött, és azt a valótlanságot pletykálják, amit Győző terjesztett el rólam…”

– nyilatkozta megrendülten Győzike apja.

Valódi Hírek