Tragédia: A kórházban meghalt a munkás, aki belezuhant egy tárolóba Szákszenden (+videó)

Újabb munkás halt meg azok közül, akik metángáz-mérgezést kaptak Szákszenden.

Halálos baleset történt Szákszenden

Halálos kimenetelű munkahelyi baleset történ Szákszenden még augusztus elején, amikor egy villanyszerelő a disznóürülékkel teli tárolóba zuhant. A férfi egy műszaki hibát akart elhárítani a sertéstelepen, amelyben segítségére volt két társa is, azonban elájultak a metángáztól. A súlyos sérüléseket szenvedett munkásokat mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol közülük

az egyik férfi meghalt.

A rendőrség nyomozást rendelt el

Az tragikus baleset ügyében nyomozást rendeltek el. A helyi lakosok a Tényeknek arról számoltak be, hogy a két túlélő közül egyikük lélegeztetőgépre került, ő éppen az esküvőjét tervezte volna.

A helyszínre érkező tűzoltók teljes légzésvédelem használata mellett, mentőkötél segítségével emelték ki a munkásokat, majd őket a mentőszolgálat munkatársai igyekeztek ellátni – számolt be róla akkor a kemma.hu vármegyei hírportál.

A kórházban halt meg egy másik munkás

Az esettel kapcsolatban a Tények azt közölte, hogy újabb haláleset történt:

a kórházban meghalt egy újabb munkás

azok közül, akik beleestek a sertéstelep tárolójába és metángáz-mérgezés miatt rosszul lettek.

A harmadik férfi állapotával kapcsolatban arról számoltak be, hogy őt továbbra is kezelik, állapotára vonatkozóan bővebb tájékoztatást nem adtak. A rendőrségi eljárás jelenleg is tart az ügyben.

A helyieket rendkívül megrázták a történtek

A napokban egy másik férfi is életét vesztette a kórházban, életéért hetekig küzdöttek az orvosok a kórházban, azonban már nem tudták megmenteni. A helyieket megrázták a tragikus események. Úgy tudják, azóta már

mindkét férfit eltemették.

Az ügyben halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indítottak eljárást – közölte a rendőrség.

Videó:

(tények.hu noymán)

Valódi Hírek