Megrázó részletek Pásztor Erzsi vallomásából: Saját testvére zárta ki a nyaralójából a Szomszédok sztárját

Drámai részleteket osztott meg Pásztor Erzsi a testvérével való konfliktusáról.

Pásztor Erzsi egy rendkívül szomorú családi történetet osztott meg a nyilvánossággal

Az ország a népszerű Szomszédokból ismerhette meg a sorozatban Janka nénit alakító Pásztor Erzsit. Bár nem viseli jól a rendkívüli hőséget és isiásza is akadályok elé állítja, a 87 éves Kossuth– és Jászai Mari-díjas színésznő összességében remekül érzi magát.

Pásztor Erzsi leginkább klímával felszerelt otthonában pihen a nyáron, de emellett töretlen lelkesedéssel dolgozik, a rajongók számos darabban láthatják a színpadon a mai napig. Pénteken a színésznő Tihanyban járt, ahol egy vígjátékban szórakoztatta a közönséget, azonban a Balatonról rossz emlékei is eszébe jutottak. Mint elmondta, egy családi konfliktus miatt

a testvére nem engedi meg neki, hogy a közös családi nyaralóban pihenjen.

A színész éveken át a Balatonnál töltődött fel és pihente ki magát, de mára nem mehet a családi nyaralóba a testvérével kialakult nézeteltérés miatt. Elmondta azt is, hogy ezért rendkívül szomorú, számára ez a családon belüli feszültség megmagyarázhatatlan.

A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja bár úgy tűnik, idős kora ellenére is jól bírja a hajtást, azonban olykor kisebb-nagyobb betegségekkel megijeszti rajongóit. Emlékezetes, januárban például rosszul lett egy üzletben, emiatt sokan komolyan elkezdtek aggódni érte.

„Nem volt az egy jó élmény, magam is megijedtem”

– nyilatkozta a az esettel kapcsolatban Pásztor Erzsi a Blikknek.

Számára még mindig a színpad a legjobb gyógyszer

„Rossz érzés, ha az ember hirtelen megszédül, és kapaszkodókat keres. De aztán kiderült, hogy vashiány okozta mindezt, úgyhogy azóta szedem a gyógyszereimet. Isiásszal is küzdök, hol jobban, hol kevésbé kínoz, de az a nagy helyzet, hogy egyszerűen elmúltak felettem az évek. Öreg vagyok.

(…)

De a legjobb gyógyszer számomra a színpad.

Bevallom, nagyon szenvedek ettől a borzalmas hőségtől, egész nap megy a klíma, de ha játszani kell, ha vár a közönség, akkor nem érdekel az időjárás. Röstelkedve mondom, de tavaly, épp egy esztendeje miattam maradt el egy előadás Tihanyban. Életemben először fordult velem elő ilyesmi. Úgyhogy most pénteken bepótoltam mindezt.

– részletezte a színész.

„Az édesanyánk forog a sírjában”

Tihany és a Balaton kiemelkedő szerepet tölt be Pásztor Erzsi életében. Balatonfüred hosszú éveken át a második otthona volt, ahol a családi nyaralóban egy saját szoba állt rendelkezésére, ahol gyakran pihent és töltődött fel. Az utóbbi időben azonban már nem mehet oda, egy különös és szinte megmagyarázhatatlan családi viszály miatt. Féltestvére – akit ő mindig valódi testvérként szeretett – egyszerűen nem engedi be többé a nyaralóba (?!).

„Az édesanyánk forog a sírjában.

Mindig azt mondogatta a fivéremnek, hogy Jencike, ne feledkezz meg arról, hogy Erzsikének itt mindig legyen egy szobája! Édesanyánk is ott töltötte az idejét májustól októberig. Mi ketten Jencivel anyu révén lettünk féltestvérek, de édestestvérként szerettük egymást.

Ezért is érthetetlen, és szinte felfoghatatlan számomra, hogy a testvérem úgy döntött, hogy én nem mehetek a füredi házba. A sírás kerülget, ahogy erről beszélek, és nem is tudom elképzelni, hogy ez a helyzet hogyan és mitől változhatna meg. Végtelenül szomorú vagyok”

– nyilatkozta megrendülten Pásztor Erzsi, akit Tihanyban hatalmas szeretettel és ovációval fogadott a közönség a pénteki előadáson.

Kapcsolódó:

Az komoly! A Szomszédok Janka nénije úgy kiosztotta a mai rendszert, hogy csak füstöl (+videó)

Valódi Hírek