A végsőkig hitt a gyógyulásban a súlyos beteg Boros Lajos

Boros Lajos mindig megőrizte a jókedvét.

Augusztus 8-án, életének 78. évében, hosszas betegség után elhunyt Boros Lajos gitáros-énekes, műsorvezető, a magyarországi reggeli rádiózás úttörője – tudatta a gyászoló család csütörtökön a nyilvánossággal. Az értesülések szerint Borost hétfőn, Nagykőrösön, az izraelita temetőben helyezik örök nyugalomra délelőtt 11 órakor. A Pest közelében fekvő település a rádiós fiatalkorának egyik meghatározó helyszíne volt.

Kapcsolódó: Megvan, hol helyezik végső nyugalomra Boros Lajost

A borsonline.hu-n pénteken arról írtak, hogy az országszerte ismert rádiós az utolsó pillanatig hitt a gyógyulásban, megőrizte jókedvét, vissza akart térni a mikrofon mögé. Pár éve egy műsor erejéig újra összeállt az állandó társával, Bochkor Gáborral.

„Nekem már kevesebb időm van annál hátra, mint, hogy olyanokkal legyek, akik nem szeretnek. Továbbra sem vagyunk barátok, de valami összeköt bennünket, és ez már sosem változik meg. Nagyon érdekes, de tényleg most is úgy működtünk, mint régen. Én mondok valamit, a Bocsi megcáfolja. Nekem tetszik valami, ő utálja, Voga meg kettőnk között egyensúlyozik”

– fogalmazott a hírportálnak Boros Lajos.

„Örömmel vállalnék klasszikus rádiós felkérést, de nem kapok egyet sem. Nem szomorkodom emiatt, hiszen így is vannak online stream-műsoraim, amiket egy hétfős bandával csinálunk közösen.

Mindannyian véɹprofik, így nagyon könnyen és élvezetesen telik a közös munka. A beszélgetőpartnerek is szívesen jönnek hozzánk, mert tudják, hogy nem a botrányaikra vagyok kíváncsi, hanem azt szeretném bebizonyítani, hogy értékes és jó emberek. A hallgatók is nagyon szeretnek minket.

Jó lenne, ha profibb szinten tudnánk ezt csinálni, ehhez viszont egy szponzorra vagy egy rádiós csatornára volna szükségünk, akik anyagilag támogatnának minket”

– erről már a Star magazinnak nyilatkozott a magyarországi reggeli rádiózás úttörője.

Kapcsolódó:

Bochkor Gábor és Sebestyén Balázs is fejet hajtott Boros Lajos előtt

Valódi Hírek