Hont András beégette a szerinte „lájkkurva” Magyar Pétert

Talált, süllyedt.

Mi is beszámoltunk róla, hogy hosszú sor állt a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ előtt pénteken hajnalban, ahol havonta egyszer lehet ultrahangos vizsgálatra jelentkezni. Az intézmény fenntartója a VIII. kerületi önkormányzat.

Magyar Péter, aki a nyolcmillió forintos uniós fizetésért éjjel-nappal a telefonján lóg és kommentelget (már amikor nem ruhákat próbálgat és manökenfotókon pózol) villámgyorsan megjelent a Telex vonatkozó cikke alatt, ahová azt kommentelte:

A 24. órában vagyunk

Ami azonban hatalmas öngól: ha ugyanis a huszonnegyedik órában vagyunk, az felveti a kérdést, hogy akkor Magyar mit is csinált az elmúlt 23 órában…

Az Átlátszó újságírója, Hont András fel is kérdezte a szerinte lájkkurváskodó politikus-celebet a közösségi oldalán, idézzük Hontot:

Ahogy a cikkből is kiderül, önkormányzati intézményről van szó. A szakemberhiányról persze nem a fenntartó tehet, de az írás nem is ezt kéri számon, hanem hogy miért az utcára terelik a várakozókat, és miért nem lehet online időpontot foglalni. Ugyanis más településeken is orvoshiány van, mégis meg tudják ezt a problémát oldani. Ez azonban nem zavarja a lájkkurvát, hogy demagóg módon azonnal rárepüljön a témára, nyilvánvalóan anélkül, hogy olvasta volna a cikket.

Az orvoshiány egyenesen következik abból, hogy a Fidesz ellenzékben mindent elkövetett bármiféle egészségügyi reform megakadályozásáért, kormányon pedig a végletekig halogatta azt – ahogy erről sokunk sok helyen írt és beszélt. Szóval az a kérdésem,

öcsém: te mit is csináltál a megelőző 23 órában?


.

Valódi Hírek