Valami megcsípte a Balatonban fürdőző férfit – azonnal kórházba kellett szállítani

Keszthelyen, a Balaton vizében csípte meg valami a férfit.

Két járőr mentette meg annak a férfinak az életét, akit Keszthelyen valami megcsípett a Balatonban. A férfi nem sokkal később összeesett, azonnal mentőt kellett hívni hozzá.

Megmentették az életét

Horváth Renáta főtörzsőrmester és Hoffer Albert Károly törzsőrmester, a Készenléti Rendőrség (KR) két egyenruhása a keszthelyi strandon teljesített gyalogos járőrszolgálatot. Ekkor szólította meg őket egy 50-60 év körüli férfi, aki dohányboltot keresett.

„Először úgy tűnt, semmi baja nincs, majd megtámaszkodott, és jelezte, a vízben megcsípte valami, de nem allergiás. Ez volt az utolsó összefüggő mondat, amit hallottunk tőle, mivel

közvetlenül azután, hogy leültettük egy padra, elájult”

– mondta el Horváth a borsonline.hu-nak.

A két járőr azonnal mentőt hívott

Hoffer Albert azonnal mentőt hívott a keszthelyi strandra, Horváth Renáta pedig az eszméletlen férfi fejét tartotta és figyelte az életjeleit. Közben az egyik strandoló is felajánlotta a segítségét.

„Sajnos ebben a helyzetben sokkal többet nem tehettünk, mint hogy vártunk és figyeltünk, hiszen

nem tudtuk, milyen csípést szenvedett el az áldozat”

– fogalmazott a főtörzsőrmester.

Később, a mentőszolgálat munkatársaitól tudták meg, hogy a férfi, akit azonnal kórházba szállítottak, és aki maga sem tudott arról, a rejtélyes csípés allergiás reakciót válthat ki nála, gyors és szakszerű intézkedésüknek köszönheti az életét.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek