Kálmán Olga és Molnár Csaba brutálisan kiosztották a Gyurcsány Facebookján nyegléskedő Magyar Pétert

Talált, süllyedt.

Beszámoltunk róla, hogy hosszú írásban fejtette ki Gyurcsány Ferenc, miért nem lehet egy bűnbánatot soha nem tanúsító áruló az ellenzéki világ vezetője.

A DK elnökének posztja alatt aztán megjelent Magyar Péter, és – kvázi igazolva a Gyurcsány posztjában állítottakat – óvodás csúfolódással reagált a gondolatmenetre.

Magyar ennyit bírt kipréselni magából válasz gyanánt:

„Már megint egy nehéz reggel😅 Elnök úr, augusztusban már a reggeli napsütés is veszélyes.
ui.: No para, nem tervezem a DK vezetését átvenni. Elnök úrnál nincs arra alkalmasabb személy. Még így reggel sem.”

Magyar Péter nyegle szövegére Molnár Csaba, a párt ügyvezető alelnöke és Kálmán Olga szóvivő is reagált.

Molnár Csaba válasza:

„Képviselő úr, egy átlagos képességű középső csoportos óvodás értelmesebben tud erre reagálni. Jól mutatja ez a komment, hogy Önnek nem az ország, de a Diákhitel Központ vezetése is nagy kabát volt. A hozzáértés és tisztesség nélküli haveri-rokoni állásszerzés/álláshalmozás az Ön terepe, nem a normális politikai verseny. A NER-ben eltöltött 14 év nem múlik el nyomtalanul. Aki Rogán világában tanulta a “szakmát”, az mindig megmarad a párszavas cinikus hazudozás pártján. Mert ugye kutyából tényleg soha nem lesz szalonna.”

.

Kálmán Olga reakciója:

„Néha egy-egy érv, gondolat vagy hasonló? Ugye nem egy olyan ország az álma, ahol a politikai közösségek vezetői, tagjai kizárólag nyegleséggel válaszolgatnak egymásnak? Mondjuk, a rogáni-iskolában ez alap.”

.

A teljes kommentfolyamot >>ITT<< tudod nyomon követni.

Kapcsolódó cikkünk:

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter áruló

.

Valódi Hírek