Mit művel Pokorni Zoltán? Undorító lépésre szánta el magát utolsó heteiben a bukott polgármester

Az ellenkezőjét teszi annak, amit ígért.

Két ingatlant is eladásra kínált a XII. kerület leköszönő fideszes vezetése annak ellenére, hogy Pokorni Zoltán, a távozó polgármester megígérte: nem fognak több önkormányzati ingatlant értékesíteni a hátralévő időben – erről Kovács Gergely, a XII. kerület már megválasztott, de csak októberben hivatalba lépő polgármestere ír vasárnapi bejegyzésében.

Az egyik egy 73 négyzetméteres lakás az Alkotás utcában, amit 72,5 millió forintos kikiáltási áron bocsátottak licitre.

A másik lakás 99 négyzetméteres, a Városmajor utca és a Szamos utca sarkán található, és a maga 65 millió forintos kikiáltási árával Kovács Gergely szerint csaknem 30 százalékkal olcsóbban került meghirdetésre, mint egy kőbányai, azonos méretű panellakás.

Kovács Gergely ironikusan így kommentálta az esetet:

„Jóhiszeműen elképzelem, ahogy ül otthon és próbálja kibírni, hogy ne adjon el lakást, napról napra egyre idegesebb lesz, már folyamatosan remeg a keze, alig bír enni, kezd teljesen kikészülni, és egy hét után feladja. Pedig ő megpróbálta.

Na, de legalább szeretné normális áron értékesíteni a lakást, ám hirtelen izzadni kezd, érzi, hogy egész teste elnehezül, könnyek szöknek a szemébe, a szíve hevesen ver, elkezdi lerágni a lábát, úgyhogy inkább feladja.

Így végül 644 ezer forintos négyzetméteráron kerül meghirdetésre a Szamos és Városmajor utcák sarkán álló házban levő lakás.

Úgy 30 százalékkal olcsóbban, mint egy kőbányai panel.”


.

Valódi Hírek