Kipakolt a Receptklub sztárja: Hullaházban forgatták a népszerű főzőműsort

Elképesztő titkok derültek ki a közkedvelt főzőműsorról.

Egy kórházban vették fel a Receptklub adásait, amely hullaházként működött

Hátborzongató részleteket árult el a tíz éven keresztül futó népszerű főzőműsorról Kaszás Géza. Arról számolt be, hogy egyáltalán nem dolgoztak komfortos körülmények között. Mint mondta, a forgatás közben hullott rájuk a vakolat, de beszélt arról is, hogy a Receptklub adásait egy kórházban vették fel, amelyről azt beszélik, hogy

korábban hullaházként működött.

Kaszás Géza nem igazán tudott főzni

Kaszás Géza elismerte: semennyire sem értett a főzéshez, amikor az RTL felkereste, hogy szerepeljen az egykor óriási népszerűségnek örvendő műsorban. A színművész minderről a Palikék Világa Hová tűnt? című műsorban beszélt, ahol kiderült az is, hogy a helyszín egyáltalán nem hasonlított egy hagyományos főzőműsorra.

„A Honvédkórháznak volt egy elég érdekes terme – a rossznyelvek szerint hullaház volt előtte. Nagyon guszta egy ilyen gasztronómiai műsorhoz, nem? Egy lepedő volt a fejünk, a díszletkonyha felé kifeszítve, mert mindig omlott a vakolat, és, hogy ne konkrétan a lecsóba essen bele. Tehát ilyen körülmények között ment ez a dolog”

– részletezte Kaszás.

Nagy volt az összhang Lázárral

Elmondta, egy idő után új szereplőket kerestek a műsorba, ekkor ismerkedett össze Kovács Lázárral. Szerinte azért választották őt, mert a többi jelentkező azt szerette volna megmutatni, hogy ők milyen képzett séfek, azonban nem műsort csináltak. Lázár esetében ez egészen máshogy nézett ki.

„És akkor jött egy fiatal srác, aki köszönt, kérdezett; egy teljesen más világ volt, ami megnyílt kettőnk között. Teljesen egyértelművé vált, hogy nagyon egy húron pendülünk, és létrejött ez a civakodós, de szeretetből fakadó húzós műsor. Lázár hozta a szakmát, aminek akkor már bőven birtokában volt, én meg hoztam azt, amit én tudtam. Tudtam beszélni és nagyon lelkiismeretes voltam, mert minden egyes ételre felkészültem”

– mondta Kaszás.

Videó:

Valódi Hírek