Jakab Péter kifakadt: Leszedte a keresztvizet Magyar Péterről

Jakab Péter kommentekben osztotta ki a bort ivó, ám vizet prédikáló Magyar Pétert.

Magyar Péter büszke posztokban hirdeti, hogy a Tisza Párt a magyar és európai érdekeket képviseli az Európai Parlamentben: Jakab Péter szerint ennek a fele sem igaz.

Szóban a Fideszt támadja, tettekben a NER-t segíti Magyar Péter

A Tisza Párt EP-képviselője Facebook-posztban büszkélkedett azzal, hogy a NER leváltásán dolgozik:

„Ahhoz, hogy a TISZA Párt mielőbb leválthassa hazánk legkorruptabb kormányát, a jövőben további honfitársainkat kell meggyőznünk arról, hogy a TISZA Párt minden magyar embert jobban fog képviselni itthon és a nagyvilágban, mint a Nemzeti Együttbűnözés Rendszere.”

Ám, állításával ellentétben Magyar Péter és párttársai már az első Strasbourgban töltött napon a Fidesz mellé álltak, és nemmel szavaztak az oroszok által megtámadott Ukrajna megsegítésére.

Jakab Péter országgyűlési képviselő kommentben reagált Magyar állatásaira:

„A Nép Pártján egyetért azzal, hogy itt és most nincs jobb és nincs bal. Csak tisztességes van és tisztességtelen. Ezért sem értjük, miért nem hajlandó a Tisza olyan döntést megszavazni, amely ellehetetlenítené a fideszes bűnözők pozíciószerzését az Európai Parlamentben”

– írta.

jakab

Csütörtökön a közösségi oldalán újabb furcsaságra hívta fel a figyelmet Jakab. Az országgyűlési képviselő magyarázatot vár a kérdésére:

Magyar Péter tegnap ezt írta:

>>A TISZA Párt továbbá elvi okokból nem tudja támogatni azt az európai parlamenti döntést, amely úgynevezett karanténba zárna bizonyos parlamenti frakciókat, ellehetetlenítve, hogy a Fidesz képviselői pozíciókat szerezzenek a parlamentben.<<
Erre a mondatra magyarázatot várunk!
Egy hazug, csaló párt, amely szavazatvásárlással, fenyegetőzéssel, határon túliak levélszavazataival, fabódékba bejelentett fiktív lakcímesekkel, hazug propagandával szerez pozíciókat, az a Nép Pártján szerint nem újabb pozíciókat érdemel, hanem börtönt. Jogállamban. Demokráciában. Mi ezért küzdünk.
Maradok a Nép Pártján!💪🇭🇺

(Jakab Péter – A Nép Pártján / Facebook)

Nem Jakab Péter volt az első, aki kiakadt

Dobrev Klára, a DK EP-képviselője képmutatónak nevezte Magyar Péter Ukrajna ügyében tanúsított viselkedését:

Micsoda képmutatás, hogy egy politikus gyerekekre hivatkozva a háború sújtotta Ukrajnába megy, majd onnan teleszórja beállított posztokkal és fotókkal a közösségi oldalát, majd pedig elutazik Brüsszelbe és nem szavazza meg azt a segítséget Ukrajna számára, amellyel a honvédő háborút folytató ország megvédhetné magát

– hívta fel a figyelmet szerdai bejegyzésében Dobrev Klára.

Orbán Viktor naponta veszi semmibe az Európai Unió alapszerződésében foglalt értékeket, ezzel pedig közvetlenül sérti a magyar polgárok jogait, és semmibe veszi a magyar törvényeket – mutatott rá Dobrev Klára Facebook-bejegyzésében. Magyar Péter pedig pontosan ugyanazt teszi, mint Orbán.

Valódi Hírek