Erre senki sem számított: Ultrakínos videó terjed Orbánról az interneten

Megalázták a magyar miniszterelnököt.

Roppant kínos felvételek készültek Orbánról a NATO-csúcson

Szélsebesen terjed az interneten az Orbán Viktorról készült kínos videó. A TikTok közösségi oldalra feltöltött felvétel tanúsága szerint a magyar kormányfő egyedül és magányosan ücsörgött a NATO-csúcstalálkozó szünetében. Jól látható, hogy míg mindenki kötetlenül beszélgetett, addig Orbánnal senki sem állt szóba. A magyar miniszterelnököt úgy kerülik, mintha valamilyen betegséget terjesztene.

Mint ismert, Orbán július 9-e és 11-e között Washingtonba látogatott „nagyszabású békemissziójának” keretében. Orbán volt Kijevben, Moszkvában, majd Peking felé vette az irányt. A NATO-csúcson több kétoldalú tárgyalást is folytatott NATO-tagállamok vezetőivel, illetve részt vett a NATO-tagországok vezetőinek Ukrajnával kapcsolatos tanácsülésén is.

A tanácsülésen pedig készített egy videót a 250 ezres követőtáborral rendelkező, külpolitikai témákkal foglalkozó Inside Geopolitics TikTok-csatorna, amely futótűzként kezdett el terjedni az interneten.

Videó:

@insidegeopolitics Spot the lonely one at the NATO summit. #NATO #geopolitics #Orban #greenscreenvideo ♬ original sound – Inside Geopolitics

Egykori szövetségesével is lekapták a magyar nemzetvezetőt

Történt más meglepő esemény is a NATO-csúcson. Kay Nietfeld, a német állami hírügynökség fotósa egészen lenyűgöző pillanatfelvételt készített a NATO-csúcson, amelyen Orbán Viktor és egykori szövetségese, Giorgia Meloni olasz miniszterelnök látható.

A fotó magáért beszél:

Orbán Viktor és Giorgia Meloni a NATO-csúcson. Forrás: Kay Nietfeld/picture alliance / telex.hu

(insidegeopolitics/TikTok nyomán)

Kapcsolódó:

Befutott a váratlan pofon: Rendkívüli döntéseket hoztak az EU-ban Orbán moszkvai útja miatt

Valódi Hírek