Kiderült, egy korábbi olimpikont temetett maga alá a hévízi hotelnél leomlott fal

Halálos baleset történt pár napja Hévíz városában.

Petrovics János korábbi ökölvívó olimpikont temette maga alá a hévízi hotelnél bontás közben leomló fal. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség a közösségi oldalán így emlékezett az elhunyt sportolóra:

„Tragikus hirtelenséggel elhunyt Petrovics János

Életének 53. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt a korábbi ökölvívó olimpikon, Petrovics János. Petrovics 12 esztendősen ismerkedett meg a sportággal Dombóváron. Pályafutása során három amatőr magyar-bajnokságot nyert, volt világbajnoki résztvevő, profiként több magyar és nemzetközi címmérkőzésen lépett kötelek közé. 1992-ben Barcelonában képviselhette Magyarországot az olimpiai játékokon.

Nyugodjon békében.”

A dombóvári Forgi Box Club vezetője, Forgács Sándor a sportal.hu-nak így nyilatkozott:

„Gyerekkorunk óta együtt sportoltunk, Dombóváron, majd Pakson is csapattársak voltunk. Egy nagyon jó sportember, egy igazi küzdő volt, emberileg pedig egy teljesen normális fickó, sokan ismerték, szerették. Az utóbbi időkben az építőiparban dolgozott. Személyesen utoljára Pakson láttam tavaly decemberben az éves boksztalálkozónkon. Messengeren tartottuk főleg a kapcsolatot, állandóan videókat küldözgetett”.

Kovács Kokó István is jól ismerte Petrovics Jánost. Mint mondta, egy nagyon rendes, csendes, végtelenül jószándékú embernek ismerte meg az egykori sportolót.

Halálos baleset történt Hévíz városában

Ahogy arról beszámoltunk,

a hévízi Aqua Hotel bontása közben tragikus baleset történt hétfőn.

Egy leomló fal maga alá temetett egy munkást. Az Országos Mentőszolgálat kiérkező munkatársai megpróbálták a bontási munkálatokon dolgozó férfit újraéleszteni, de sajnos nem jártak sikerrel.

A tragédia kapcsán a Danubius Hotels Zrt. is közleményt adott ki.

Kapcsolódó:

Tragédia: Egy munkást maga alá temetett a leomló fal egy építkezésen

Valódi Hírek