Hatalmas lángokkal égett egy autó az M7-esen: Kiderült, ki vezette az érintett luxusjárgányt

Tűz ütött ki az M7-es sztrádán, minden eszközzel próbálták oltani az érintett autót.

Egy balatoni fellépésére igyekezett, de csak jelentős késéssel ért oda

Márió, a harmonikás,

amikor műszaki hiba miatt félre kellett állniuk az M7-es autópályán kollégájával. A kocsija rángatni kezdett, majd füst szállt fel mind a kipufogóból, mind a motortérből, így nem maradt más választásuk, mint hogy technikusával a leállósávba húzódnak – olvasható a tények.hu oldalán.

Bock Attila, azaz Márió, a mulatószenész

Amint Bock Attila felnyitotta a motorháztetőt, már méretes, 15-20 centis lángok pusztítottak az M7-esen pusztító tűz következtében. A zenész nagyon megijedt, és ásványvízzel kezdte oltani a tüzet, az oltás azonban nem járt sikerrel.

A zenész minden hangszerét, személyes tárgyait és okmányait próbálták kimenekíteni, és végül egy kamionsofőr sietett poroltóval a segítségére.

Szeretném mindenkinek a munkáját megköszönni

– mondta Márió a Mokkában, aki még nem tudta pontosan megmondani a műszaki hiba okát, mert a kárszakértő csak kedden érkezik majd hozzá. Egyelőre úgy véli, az olaj belefolyhatott a generátorba, ami végül tüzet okozott.

Szerencse, hogy senki sem sérült meg, és a fellépés sem maradt el, ugyanis a harmonikás félórás késéssel ugyan, de odaért a helyszínre.

(Címlapfotó: Mokka/TV2)

Valódi Hírek