Megáll az ész: Navracsics Tibor fidelitasos haverjai már a magas életszínvonalat is bebiztosították maguknak

Navracsics Tibor fidelitasos haverjai az életszínvonalukat biztosítják.

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő posztolta ki, hogy Navracsics Tibor veszprémi fidelitasos haverjai 2,2 milliárdos vagyonnal alapítványt indítottak. Az alapítvány célja írásban is rögzítve a tagok magas életszínvonalának biztosítása.

Magas életszínvonalat biztosítanak maguknak

Hadházy Ákos Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük az alábbiakban:

„Ezt kiteszem külön is, mert akkora abszurd pofátlanság: NAVRACSICS LEGKÖZELEBBI FIDELITAS-os VESZPRÉMI HAVERJAI EGY 2.2 MILLIÁRDOS VAGYONNAL INDULÓ »ALAPÍTVÁNYBA « TETTÉK A CÉGEIKET.

A civil cégbíróságon leadott iratok szerint az »alapítvány« célja: »a vagyon egységének megőrzése, a vagyon folyamatos gyarapítása. A kedvezményezett(ek) anyagi jólétének, vagyoni biztonságának a hosszú távú, generációkon átívelő biztosítása, és az erre alapozott magas színvonalú életvitel biztosítása.

Ideértve különösen az alábbi szolgáltatásokat: egészségügyi szolgáltatások, kulturális programokon való részvétel, utazások, étkezések, ruházat, divat, eszközök és berendezési tárgyak, közlekedés, járművek, egyéb életszínvonalat biztosító illetve növelő vásárlások és szolgáltatások.«

Az egészet pedig úgy vettem észre, hogy a Mihalovics Péter kurátorsága alatt működő »alapítvány« volt több cégen keresztül a tulajdonosa annak a Falcon Global Zrt-nek, amelyik félkészre építette az új piliscsabai tűzoltó állomást, felvette a pénzt, aztán felszámolja magát.

Az újabb »Makovecz Bástya« és az alapítvány további részletei >>ITT<<.

(Hadházy Ákos / Facebook)

Valódi Hírek