Lehet még fokozni: Luxust kínáló mini bölcsődébe folyt százmilliónyi uniós támogatás (+videó)

Hadházy Ákos ellátogatott a helyszínre.

Mini bölcsőde épült Budapest határában 220 millió forintnyi uniós támogatásból. Hadházy Ákos ellátogatott a helyszínre, a Róka-hegyre, ahol egy komplett luxusvilla várja a látogatókat.

„Aranyélet EU-s pénzen”

– jegyezte meg a politikus, aki saját bevallása szerint folyamatosan káromkodott a videó készítése közben, mert ez a fajta pofátlanság már igazán sok.

Igaz, ami igaz: a kilátás szép.

Idéztük Hadházy Ákos friss Facebook-posztját

„Ha nem látnák, ez egy MINI BÖLCSŐDE, 220 MILLIÓ FORINTOS (!) EU-s TÁMOGATÁSBÓL. Budapest határában, a Róka-hegyen, egy impozáns villanegyed szélén sikerült felépíteni ezt a LUXUS VILLÁT az EU-s adófizetők pénzén.

Aranyélet, EU-s pénzen.

Biztos ami biztos, az udvarra lecsesztek egy tesco-s műanyag játékházat is, hogy ne legyen gyanús a dolog.

A »bölcsődének« szép honlapja is van https://vadmarcipan.hu/.

Ebből megtudhatjuk, hogy »Az európai támogatás segítségével a projekt keretében egy új mini bölcsőde működése indul el a főváros mellett található Ürömön,« (az épület közigazfatásilag már oda tartozik) »ahol jelenleg több mint 480 bölcsődés korú kisgyermek él, de a település mindössze egy 4 csoportszobás 52 férőhelyes önkormányzati bölcsődével rendelkezik.

A Vadmarcipán Mini Bölcsőde egy teljesen új építésű épületben kap helyet, mely kifejezetten bölcsődei működésre lett tervezve és az OTÉK valamennyi előírásának megfelel.

A projekt célja, hogy az eddig a kisgyermekekkel a közeli bölcsődékbe ingázó családok helyzetét könnyítse, csökkentse a területi különbségeket és elősegítse a nők mielőbbi visszatérését a munkaerő piacra.

Ennek érdekében a mini bölcsőde 16 férőhellyel fog működni«

A honlapról azt is megtudjuk, hogy »A Mini Bölcsőde helyszíne különleges, hiszen egy családi ház jellegű mini bölcsőde épületben található, mely egy csendes és nyugodt zöld övezetben helyezkedik el.

Ez lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy a természet közelében, friss levegőn játszhassanak és tanulhassanak.

Kertünkben biztonságos játékokkal és eszközökkel várjuk a gyerekeket, ahol szabadon játszhatnak«”

Van itt egy kis bibi

„Felhívtam a honlapon megadott »bölcsődevezetőt«, az »üzemeltető« cég tulajdonosát, hogy hogy lehet hozzájuk gyereket beiratni.

Ő kicsit idegesen és meglepetten kérdezte, hogy hol láttam a telefonszámot – mondtam, hogy a szép honlapon.

Sajnos -óhh, de rossz hír ez a róka-hegyi villanegyed kisgyerekes anyáinak-, a tájékoztatása szerint egyelőre nem lehet beiratkozni, mert

még nem kaptak engedélyt a hatóságoktól.

Bevallom, az elkövetőkről nem sokat tudok -legalábbis azt nem, hogy van-e politikai (fideszes vagy netán ellenzéki) »bekötésük«. De az jól látszik cégadatbázisból, hogy a tulajdonosi háló inkább foglalkozik ingatlanozással, mint bölcsödézéssel.

Ráadásul úgy tűnik, hogy miközben a bölcsödevezető üzemeltet valódi bölcsit is (azt is egy közeli, csillaghegyi luxus villában-oda fel is vették volna az általam említett képzeletbeli gyereket), nem a róka-hegyi »bölcsi« az egyetlen, amit az elkövetők horribilis EU-s pénzből létesítettek és ami inkább egy ingatlan befektetésnek tűnik.

A film végén a Duna túloldalán látható, 150 millió (!) forint EU-s támogatásból felújított/megvett villához látogattam,

ahol szintén nem találtam gyerekeket…

A dolog egyetlen »pozitívuma«, hogy a róka-hegyi »minibölcsi« újabb bizonyíték az eddigi legbizarrabb bölcsőde beruházással szemben – a nógrádi Kazáron ugyanis 600 ,illióból (!) építettek egy 12 fős intézményt, ami ráadásul egyáltalán nem az itt látható márvánnyal volt burkolva…

Nos , ha így nézzük, az itteni 14 fős »minibölcsi« egészen olcsón épült, pláne, ha a két autós, szint alatti garázst is hozzá számoljuk…

Bevallom azt is, a videó készítését végig káromkodtam, de gondosan kivágták a kollégák. De tényleg- ez a fajta pofátlanság már nekem is sok, akárki is legyen az elkövető, akár fideszes, akár ellenzéki , akár pártsemleges.

A Tisza Párt frakciójának is üzenem: a képek mindent elmondanak arról, hogy miért nem szabad a magyaroknak egyetlen eurocentet sem adni addig,

amíg nem csatlakozunk az EU-s ügyészséghez.”

Hadházy Ákos ellátogatott a helyszínre

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek