Horror Budapesten: Elfogta a rendőrség az ittas nőkre vadászó taxishiénát

Megrázó részletekről számolt be a „taxis” egyik áldozata.

Rendkívül megrázó fejezete zárult le a budapesti éjszakai életnek: ittas állapotban lévő nőkre vadászott egy részben engedély nélkül fuvarozó taxis Budapesten. A férfi egy nőt meger*szakolt és orális sze*re kényszerített, míg másik két nőt szintén megpróbált sze*re kényszeríteni.

Évek óta szedi áldozatait a budapesti áltaxis

Z. György még 2021-ben kezdett el nőkre vadászni, a férfi tárgyalása jelenleg is zajlik. A pénteki tárgyaláson az elkövető egyik olyan áldozatát hallgatták meg, aki el tudta kerülni a nemi er*szakot – írta a Bors.

Z. György olyan fiatal nőkhöz szállt ki, akik applikáción keresztül rendeltek autót. A nőknek azt hazudta, ő érkezett a rendelésre, így a lányok mit sem sejtve beszálltak az autóba. Az információk szerint mindhárom említett esetben a nők egyedül voltak, valamennyien alkoholt is fogyasztottak korábban.

Megszólalt az egyik áldozat

A férfi egyik áldozatát pénteken hallgatták ki. Szembesítették az elkövetővel, a lány azonosította a férfit, majd részletesen beszámolt róla, hogy mi is történt pontosan. Mint mondta, egy szórakozóhelyről ment haza, a férfi pedig egy viszonylag rövid fuvarért is tízezer forintot kért el.

Z. György azt mondta neki, mivel ő aznap a tizedik utas, jutalmat kap, ha el tudja mondani a cég szlogenjén. A lány ezt nem tudta, majd a férfi felajánlotta, hogy „egy kis franciázásért” elárulja neki – részletezték.

A lány elutasította a férfi közeledését, aki ezt nem vette tudomásul, és zaklatni kezdte. A lány többször megütötte a férfi arcát, majd kiszállt, felírta a rendszámot, az esetet pedig azonnal bejelentette a taxitársaságnál, majd a rendőrségen is.

Megszületett az ítélet

Z. György tagadta a sze*uális erőszakot, csupán annyit közölt, hogy dolgozni szeretne és segíteni szeretne a családjának (?). A férfit első fokon

7 év börtönre, valamint 7 év közügyektől való eltiltásra ítélték.

Azt írták, az ítélet meghallgatása után ügyvédjével fellebbezést nyújtottak be.

Az ítélethirdetés során Z. György felesége sokkot kapott, egyik lányukkal kirohant a teremből. A bíró később azt a döntést hozta meg, hogy a férfi házi őrizetben várhatja a másodfokú ítéletet (?).

Valódi Hírek