Felrobbant Németh Szilárd agya a csepeli Fidesz-bukta után: Beindult a gőzhenger

Németh Szilárd jelöltje mindössze 10 százalékot szerzett, a dühös rezsibiztos ezt két hét alatt sem tudta megemészteni.

Mint ismert, Csepelen a Fideszből kizárt polgármester, Borbély Lénárd és az általa támogatott jelöltek teljes győzelmet arattak az önkormányzati választáson Budapest XXI. kerületében. A második az ellenzék jelöltje, Dukán András Ferenc lett, a Fidesz hivatalos jelöltje, Németh Szilárd Fidesz-alelnök volt titkára szégyenszemre csupán harmadik lett, a szavazatok alig 10 százalékát szerezte június 9-én.

Dudás Zoltán csúfos vereség vereségéhez minden bizonnyal hozzájárult Németh Szilárd személyes népszerűtlensége. Úgy tűnik, a kínos választási szereplés után Németh nem azt a konzekvenciát vonta le, hogy hátrébb kellene lépnie, ehelyett tovább folytatja a kampányt, mintha holnap kellene újra szavazni.

Németh Szilárd dühös hangvételű írását változtatás nélkül idézzük alább:

Borbély Lénárd akkor sem lenne újra a Fidesz jelöltje, ha Orbán Viktor kérné címmel jelentkezett a Soros média Csepelről.

A csepeli Magyar Péternek nem kell rettegnie, mert Orbán Viktor természetesen nem fog neki könyörögni. Annak idején a Fidesz elnöke is – a testületekkel egyhangú egyetértésben – Borbélynak a bajtársi szövetségből való kizárása mellett döntött.

Ellenben Borbély és Csapata végig azt hazudták a kampányban – persze nem nyilvánosan és nem mindenkinek, csak a kopogtatások, telefonálások során a Fidesz szimpatizánsoknak –, hogy ők a Fideszesek. Mert ez a hazug megtévesztés, a Fidesz szavazótáborának szétverése kellett a szavazatok maximalizáláshoz.

Most viszont végre kimondta, hogy ő nem Fideszes és nem is lesz az. Ma már Orbán Viktor és a Fidesz nyílt megtagadása az érdeke. Viszont megint sunyin taktikázik és gátlástalanul ver át mindenkit, amikor azt állítja, hogy a Fidesz ellenében alapított pártja inaktív. Borbély új pártját, a Közösen Csepelért Polgári Pártot a Fővárosi Törvényszék május 17-én vette jogerősen nyilvántartásba. Érdemes elolvasni az alapító okiratban feltüntetett a pártcélokat.

Egy fiatal, tehetséges Fideszes politikus, Borbély Lénárd nyolc év alatt így jutott el a Fideszen belüli teljhatalom megszerzésének kísérletén keresztül, a dollárbaloldallal együtt megszavazott kampány-költségvetésen és a pártalapításon át, Orbán Viktor és a Fidesz nyílt megtagadásáig.

Ő a pénzért és hatalomért mindenre képes. Borbély Lénárd az új baloldal legsikeresebb embere, ő a csepeli Magyar Péter.

(Németh Szilárd/Facebook)

Valódi Hírek