A DK feljelentést tesz az egymilliárdos influenszerparti miatt

A DK az MTÜ influenszerpartija miatt fordul a hatósághoz.

Hűtlen kezelés gyanújával tesz rendőrségi feljelentést a DK a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által influenszerekre elszórt több mint egymilliárd forint közpénz miatt. Sajtóinformációk szerint ugyanis a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel befolyása alatt lévő állami ügynökség hiába fizetett gigantikus összegeket a külföldi tartalomgyártóknak a budapesti látogatásukért, azok még azt sem közölték posztjaikban, hogy Budapesten jártak – részletezte a történteket Sebián-Petrovszki László lapunkhoz is eljuttatott friss közleményében.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor és családja nem csak tönkreteszi a magyar turizmust, hanem újabb és újabb milliárdokat lop el a turizmusra fordítható állami forrásokból. A becsődölt influenszerparti csak egy újabb példa az ipari méretű közpénzlopásra, amely miatt a tisztességes magyar vállalkozások esnek el az állami támogatásoktól, ami alacsony fizetésekhez és elbocsátásokhoz vezet – mutatott rá a DK országgyűlési képviselője.

„De mi, szociáldemokraták ezt nem fogjuk hagyni. Tesszük tovább a dolgunk, maradunk, elkötelezett szociáldemokraták, európai magyarok”

– hangsúlyozta.

Kapcsolódó:

Bődületes beégés: Megdöbbentő részletek buktak ki Orbán Ráhelék közpénzégető budapesti zsúrjáról

Valódi Hírek