Váratlan fordulat: Várkonyi Andrea átveszi Mészáros Lőrinc feleségének a helyét

Elnökké választották Várkonyi Andreát.

Számos személyi változásról született döntés a Mészáros csoport alapítványánál.

Mészáros Lőrinc lánya és felesége váltja egymást a kuratóriumban, vagyis mostantól Mészáros Beatrix helyett

Várkonyi Andrea lesz a kuratórium elnöke

– hívta fel a figyelmet az mfor.hu.

A cégcsoporttól idén május 21-én távozott „a társadalmi felelősségvállalás” igazgatója, valamint a Pro Filii Alapítvány kurátora, Dr. Tóth Krisztina is, akitől az alapítvány főtitkári pozícióját Kelemen Krisztina, a csoport kommunikációs igazgatója veszi át. Utóbbi kuratóriumi tagként is átveszi Tóth Krisztina helyét.

Az alapítvány alapítója a Mészáros Lőrinc száz százalékos tulajdonában lévő Talentis Group Beruházás-szervező Zrt. Mészáros Beatrix távozásával Mészáros Lőrincnek már csak két gyereke, Mészáros Ágnes és ifjabb Mészáros Lőrinc maradnak kuratóriumi tagok.

„Mindig része volt az életemnek a jótékonykodás, szakmai és magánéletemben is

kiemelt figyelmet fordítottam mások megsegítésére.

A társadalmi felelősségvállalás terén végzett eddigi tevékenységeim egybecsengenek az alapítvány hitvallásával: a jövő a gyermekeinké, a felelősség a miénk.

Orvosként, ügyvezetőként is arra törekszem, hogy minél többet felfedezzek azoknak az embereknek a személyiségéből, akikkel a munkám során kapcsolatba kerülök, hiszen minél inkább tisztában vagyunk a valósággal, annál jobban tudunk segíteni. Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy ismét olyan alapítványok munkáját vezethetem, ahol kamatoztathatom az ezen a területen megszerzett tapasztalataimat, tudásomat”

– mesélte Andi.

Valódi Hírek