Modern és innovatív keringető szivattyúk a hatékony fűtéshez

A fűtési keringető szivattyúk piacán rengeteg áttörés és innováció történt az elmúlt években. Megjelent a világ első intelligens darabja, és számos egyéb modern típus és márka is napvilágot látott. Persze nem könnyű eldönteni olykor, hogy mire van szüksége az embernek, mi a különbség egy-egy szivattyú között technikailag, vagy épp melyik a jó választás adott esetben.

A Szivattyuk.hu webáruházban napjaink legmodernebb fűtési keringető szivattyú darabjai is megtalálhatóak, de a széles kínálat az egyéb típusokat – például búvárszivattyú, házi vízmű, kerti szivattyú – is lefedi. A termékek pedig akár raktárról gyors kiszállítással vagy a budapesti boltból is megvásárolhatóak szakértői segítséggel.

A legnépszerűbb fűtési keringető szivattyúk

A fűtési keringető szivattyú az adott helyiség komfortjának egyik legfontosabb eszköze. Ez az a készülék ugyanis, ami képes a meleg vizet hatékonyan mozgatni és a hőt egyenletesen elosztani. Ha a teljesség igénye nélkül is, de mindenképpen ki lehet emelni két nagyon népszerű terméktípust napjainkból, akkor a Wilo Yonos PICO és a Wilo Yonos MAXO no meg persze a Wilo-Stratos Maxo darabjai biztosan ott lennének a toplistán.

Mi a különbség az egyes szivattyúk között?

A két utóbbi típus közötti fő különbségek a meghajtómotort körülvevő elektronikában és az ezáltal nyújtott szolgáltatásokban mutatkoznak meg. De bizonyos műszaki, méretbeli és anyagi különbségek is adódnak.

A Wilo-Yonos MAXO verziója elektronikus szabályozással, magas szintű hatékonysággal és megbízhatósággal működik. Három üzemmód közül, az állandó nyomáskülönbség, a változó nyomáskülönbség és a 3 fordulatszám-fokozat (n = állandó) lehet választani.

A Wilo-Stratos MAXO lényegében szó szerint a világ első intelligens szivattyúja, egy minden szempontból prémium okoseszköz, ami egészen új szintre emelte a fűtési piacon az energiahatékonysági megoldások kérdését. Mindezzel persze a felhasználók is nagyon jól járnak, hiszen intuitív üzemeltetés és egyszerű, kényelmes használat jellemzi.

Mi alapján válasszunk?

Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei – hátrányai viszont annál kevésbé. A Wilo-Yonos alapvetően egy egyszerűbb, mégis megbízható alternatíva alacsonyabb költség mellett, viszont egy “átlagosabb” felhasználásra több mint jó megoldás.

A Wilo-Stratos terméke azoknak való, akik imádják a széles körű szabályozási lehetőségeket, az újításokat és innovációkat, és szeretnék a lehető leginkább kihasználni, amit csak egy fűtési keringető szivattyú nyújthat. Ennek persze egy kissé vaskosabb ára is van, de beruházásról van szó.

A Stratos pedig egy kicsit nehezebb és nagyobb is. Ízlések és pofonok, ha már ezek közül választ valaki, nem fog tévedni, a Szivattyuk.hu webáruházában és budapesti boltjában pedig mindkét termékből elérhető olyan ikerkivitel, ami még nagyobb üzembiztonságot és többlet szállítási kapacitást garantál.