Mi folyik itt? Átkot szórt Orbán gigabotrányba keveredett embere a választókra a Fidesz veresége miatt

Tasó László a jelek szerint picit morcos az önkormányzati választások eredménye miatt, üzent Nyíradony lakóinak.

Tasó László a közösségi oldalán üzent Nyíradony lakóinak a választások után. A településen a függetlenként induló Szilágyi Zoltán Tibor lett a befutó, bezsebelte a szavazatok több mint felét. Mellette a Fidesz által támogatott Terdik János és a független Horváth Vilmos is a rajtvonalhoz állt vasárnap, ám alulmaradtak Szilágyival szemben.

A fideszes Tasó a választások után a Facebookon köszönetet mondott a kormányzó párt szavazóinak, valamint közölte, hogy a Fidesz-KDNP tudomásul vette a választók döntését.

Bejegyzése végére egy idézetet biggyesztett, amely árulkodik a politikus sértődöttségéről.

„Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled”

– olvasható a posztjában.

Mi a helyzet Nyíradonyban?

Pár napja érkezett a hír, miszerint Bodnár Fanni egy Hajdú-Bihar megyei cégcsoportban vállalt meghatározó szerepet, miután 2014-ben elkezdett dolgozni a nyíradonyi polgármesteri hivatalban irodai adminisztrátorként. Ott ismerkedett meg a Nyíradonyi Vagyonkezelő Kft. pénzügyi irodavezetőjével, Czifra Erzsébettel, aki férjével, Tasó Jánossal közös vállalkozásukba keresett „segítséget” az adminisztrációban.

Bodnár Fanni a 444.hu-nak részletezte, miként vált strómanná, hogyan döntöttek a feje felett, illetve arról is beszélt, hogy az ügyletekben milyen szerepe volt Tasó László fideszes képviselőnek.

(Tasó László/Facebook/Nyugati Fény)

Kapcsolódó:

Kipattant a gigabotrány: Borított a Fidesz-közeli stróman Orbán emberének maffiamódszereiről (+videó)

Valódi Hírek