Vége a színjátéknak: Orbán Ráhel is feltűnt Vitézy Dávid kampányában

Nem kell több bizonyíték: Vitézy Dávid megválasztásáért küzd Orbán Ráhel.

Karácsony Gergely szombaton átragasztotta Vitézy Dávid plakátját, amelyről a főpolgármester a közösségi oldalára egy videót is feltöltött a reggeli órákban. A főpolgármester arra kívánta felhívni a figyelmet, hogy Vitézy a Fidesz trükkje, és általa kívánja megvalósítani a kormánypárt a tervét, jelesül Budapest elfoglalását.

Karácsony mindössze egy bárki által leszedhető matricát helyezett fel a Fidesz immáron tényleges főpolgármester-jelöltjének plakátjára. Vitézy ennek ellenére plakátrongálást kiáltott, és azonnal a rendőrségre szaladt büntetőfeljelentést tenni.

Bár Karácsony módszerét etikailag megkérdőjelezhető, az általa felhelyezett matrica tartalmát nem lehet cáfolni. Vitézy továbbra is a Fidesztől függetlennek állítja be magát, de ezen állításával gyorsan szembejött a valóság.

Szombaton délután a kampány eddigi, talán legváratlanabb fordulata is elérkezett. Vitézy Fidesz-pártisága végérvényesen lelepleződött, és ehhez sikerült a párthoz tartozás leghitelesebb bizonyítékának megjelennie: a miniszterelnök legidősebb gyermeke, Orbán Ráhel buktatta le a volt BKK-vezért – szúrta ki az Index.

A miniszterelnök lánya 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban osztotta meg Vitézy Karácsonyt kiosztó Facebook-bejegyzését egy villamost ábrázoló emoji kíséretében. Íme a képernyőfotó:

Orbán Ráhel Instagram-sztorija Vitézy Dávid bejegyzéséről.

Ennél nagyobb bizonyíték nem is kell arról, hogy Vitézy Dávid hátán próbál bekúszni Orbán Viktor a budapesti városházába. Budapestnek tehát világos választása lesz vasárnap: Vitézy a Fidesz Budapest-politikáját, míg Karácsony egy Orbán nélküli, szabad Budapestet képvisel. Lehet választani!

Valódi Hírek