Elállt Orbán szava az idős hölgy ajándékától: Köpni-nyelni nem tudott az apróért kotorászó kormányfő (+videó)

Orbán Viktor sebtiben elkezdett kotorászni a zsebében egy kis pénzért az ajándék láttán.

Ilyen „veszélyes időkben” bizony elkél a védelem, talán ezért is zsebelhetett be a minap Orbán Viktor történelmű jelentőségű ajándékot az egyik rajongójától a Tisza-kastély átadása alkalmából. A miniszterelnököt Tisza István felesége, Tisza Ilona bicskájával lepték meg.

Az ajándékot átadó Ilona nénit saját bevallása szerint alig akarták a kormányfő közelébe engedni az éles műtárggyal. Orbán Viktor a meglepetés láttán rögvest a nadrágja zsebébe nyúlt. Mint mondta, a késért pénzt kell adni, különben bajt, vitát és haragot hoz.

Abból pedig minden bizonnyal nem hiányzik még több a Fidesz első emberének. Mint arról lapunk is beszámolt, a szomszédban is betelt a pohár a magyar kormánnyal. Az információk szerint Ausztria támogatja Belgium felhívását, azaz hogy folytatódjon a 7-es cikkely szerinti bizalmatlansági eljárás Magyarországgal szemben.

Az Európai Unió soros elnökségét jelenleg betöltő nyugat-európai állam aggódik a közelgő magyar soros elnökség miatt, így rendkívüli lépéseket sürget a közösségnél. Belgium arra kérte az EU tagországait, fontolják meg, hogy folytatódjon a hazánk szavazati jogának elvételére irányuló eljárás.

„Olyan Európánk van, amely nehezen halad előre, sajnos néhány államban – különösen egy államban – megfigyelhető az egyre intenzívebb tranzakciós, blokkoló és vétóköteles hozzáállás”

– fogalmazott a minap Hadja Lahbib belga külügyminiszter.

Kapcsolódó: Most fog igazán felforrni a levegő: Bekeményít Ausztria Orbán ellen, érik a gigászi csapás

Az ajándék átadásáról videót is posztolt Orbán Viktor

(Orbán Viktor/Facebook/Nyugati Fény)

Valódi Hírek