Micsoda fordulat! Épp csak bezárt Budapest egyetlen szabadvízi strandja, máris felbukkant Tiborcz István

A SHO BEACH bezárása kapcsán merült fel Tiborcz István neve.

Véglegesen és visszavonhatatlanul bezár a budapesti SHO BEACH. Erről a főváros egyetlen szabadvízi strandja számolt be hétfőn a közösségi oldalán.

Rövidesen kiderült, hogy

Flava Beach néven fut majd tovább,

és bár a nyitás időpontja még bizonytalan, az üzemeltető közölte, hogy a strand hétköznapokon ingyenes lesz.

A SHO BEACH 2021-ben nyitotta meg kapuit, a projekt költsége 300 millió forintra rúgott. A területet a Property Market Kft. vásárolta meg, a cég pedig közvetve a Garancsi István, illetve Scheer Sándor tulajdonában lévő Market Asset Management Zrt. leányvállalata volt.

Garancsiék cége megvásárolta a Kopaszi Gát Kft.-t, amelynek tulajdonosai között volt a Sinus Investment Zrt., a Hernádi Zsolt tulajdonában lévő 4Z Investments Zrt., továbbá 2022 áprilisa óta a DAM Invest Kft.

Utóbbi többségi tulajdonosa a Főnix Magántőkealap, amely a Diófa Alapkezelő szárnyai alá tartozik. A Diófa mögött Tiborcz István, a miniszterelnök veje áll.

Kapcsolódó: Máris meglett a következménye Orbánék kavarásának: Bezár Budapest egyetlen szabadvízi strandja

Tiborcz, a SHO BEACH és a Flava

Mint kiderült, az új üzemeltető a Flava Üzemeltető Kft. lesz. A cég tulajdonosa Sájer Gábor, Tiborcz üzlettársa. A Flava Kitchen&More étterem mellesleg az Orbán Viktor vejének tulajdonában lévő BDPST érdekeltsége – részletezte a Forbes.

„A Flava Beach Budapest egyetlen olyan homokos partja, ahol a Dunában lehet fürdeni, és ahol a vízminőséget rendszeresen ellenőrzik.

A jól megközelíthető városi strand nemcsak olyan remek szórakozási lehetőségekkel, mint a labdarúgó-Európa-bajnokság vetítése, hanem friss gasztronómiai kínálattal és koktélválasztékkal várja vendégeit, melyek igazán feltöltenek a pihenés során.

A konyhát a már jól ismert Flava életérzést közvetítve álmodták meg nyári, friss ötletekkel kiegészítve”

– idézte a Telex az üzemeltető közleményét.

Valódi Hírek