Meglepetés! Teljes titokban ruccant át magyar barátjához az amerikai világsztár

Bill Murray épp Németországban forgatott. Egy régi ígéretének tett eleget azzal, hogy Tökölre látogatott.

Billy Murray 35 éve ápol barátságot a Tökölön élő Michael Stengerrel. A világszerte ismert színész Európában forgat, a hétvégén érkezett Németországból a magyar sofőrhöz és annak feleségéhez, Évához.

A Szellemirtók sztárja egy korábbi meghívásnak tett eleget a látogatással. Mivel ilyen közel volt barátjához, úgy döntött, nem hagyhatja ki az alkalmat. Murray a Blikknek adott interjújában viccesen meg is jegyezte, hogy vendéglátóinak fejtörést okozhat, hiszen ő maga korán kelő típus. Mint mondta, minden reggelire desszertet esznek és kávét isznak, szóval ha pocakot ereszt, az a tököli látogatásának lesz betudható.

A színészlegenda azt is elárulta, hogy nagyon jól érzi magát hazánkban, sok időt töltenek vidéken, autókáznak, Budapestet is körbekocsikázták és jártak borfesztiválon. Megjegyezte, kisebb nehézséget okoz, hogy cigány muzsikust találjanak, de az ittléte alatt ezt sem akarják kihagyni. Ha kell, házhoz hívják a zenészeket – mondta Bill Murray, aki az Unicumot is megkóstolta, nagyon ízlett neki.

35 éve, amikor Murray a Saturday Night Live című műsorban szerepelt, Michael Stenger volt a sofőrje. A két férfi életre szóló barátságot kötött egymással. A minap ellátogattak a Kaáli Autó- és Motormúzeumba, hogy gyönyörködjenek a járműcsodákban.

A világsztár kedden Görögországba utazik egy golfversenyre.