Szörnyű tragédia: Teljesen megsiketült Verebes István

A legendás színész, Verebes István teljesen megsiketült az elmúlt évek során.

Verebes István hat éve használ hallókészüléket, jelenleg teljesen megsiketült, a segédeszköz nélkül nem hall semmit. Ez azonban nem tartotta vissza a legendás színészt attól, hogy filmszerepet vállaljon – írta meg a blikk.hu.

Filmben játszik a megsiketült Verebes István

A Nemzeti Filmintézet támogatásával forgatnak új magyar történelmi filmet Majkpusztán. A Királytalálkozó címmel készülő alkotásban Szilézia idős fejedelmét alakítja

Verebes, aki közel negyven év kihagyás után vállalt újra filmszerepet.

A forgatáson azonban a siketsége egy kis problémát okozott. A színész, rendező 600 ezer forintért vette meg a hallókészüléket, amelyet nappal használ, éjjel pedig tölt. A filmben azonban akadtak éjjeli forgatások is.

Bár a forgatást összességében nagyon élvezte, a Jászai Mari-díjas színész el is fáradt abban a hét napban, amíg az ő jeleneteit vették fel.

„Az rettenetes, hogy 1,5-2 órákat kell ülni és várni.

Bogaras és mindenbe belekötő ember vagyok, színészként mindig kötekedem és mindenkit utálok,

a rendezőt is. Ennek ellenére most egy szavam nem lehet, mert a stáb nagyon alkalmazkodó volt, és minden velem járó kellemetlenséget egyből kiküszöböltek. Készségesen, méltányosan mindent megtettek értem”

– mondta.

A rendező, Pozsgai Zsolt szerencsére jó barátja, így várható volt, hogy az esetleges problémák ellenére is jó hangulatban távozik a forgatásról a 75 éves művész.

Valódi Hírek