Saját magát buktatta le Orbán Ráhel: Villámgyorsan törölte a botrányos fotóját, de már túl késő

Orbán Ráhel most keverte magát még kínosabb helyzetbe: ez a dzseki többet mond minden szónál.

Orbán Ráhel saját magát buktatta le Instagram-oldalán: egy egyszerű(nek tűnő) dzseki indította el a lavinát. A miniszterelnök legidősebb lánya hosszú évek után nyilvánosra állította közösségi oldalát, így bárki hozzáférhet a képeihez. Arra azonban bizonyára nem számított, hogy Hadházy Ákos kiszúrja, amint az egyik fotóján egy olyan kabátot visel, amelynek ára az 1 millió forintot is meghaladja.

Orbán Ráhelről és dzsekijéről készült képet Hadházy lementette, de időközben törölte azt a miniszterelnök lánya az Instagram-oldaláról.

Az interneten hozzáférhető adatok szerint az általa viselt, Louis Vuitton márkájú dzseki 2890 euróba kerül, amely

jelenlegi árfolyamon több mint 1 millió 111 forintot kóstál.

(Hadházy Ákos/Facebook)

Úgy tűnik, a kifinomultnak és ízlésesnek kevésbé nevezhető ruhadarabra nem túl büszke a miniszterelnöki sarj: Hadházy vonatkozó Facebook-bejegyzése után nyom nélkül eltűnt Ráhel oldaláról az érintett fotó. Mindenesetre a miniszterelnöki sarj Instagram-profilja továbbra is szabadon hozzáférhető.

Az oldalon sok érdekesség fellelhető. A kormányfő lánya előszeretettel pózol kulináris fesztiválokon, divatbemutatókon, köt együttműködéseket – az idegenellenes Orbán Viktor gyermekeként – arabokkal, vagy éppen mutatkozik a kőgazdagok által látogatott Hegyvidék Bevásárlóközpontban megnyitott bababoltjában.

Felmerül a kérdés: miért éppen a soron következő választás előtt másfél héttel állította nyilvánosra az oldalát Orbán Ráhel? Jó válasz nincs, a megfejtést az Olvasó fantáziájára bízzuk…

Valódi Hírek