Mi folyik itt? Egészen váratlanul harci tankok tűntek fel Budapesten (+videó)

Budapest lakóit bizonyára megdöbbentette a tankok látványa.

Budapesten szovjet tankok, harci járművek tűntek fel a napokban. A Hősök terénél élőknek és az ott közlekedőknek valószínűleg kikerekedett a szemük a látványtól, ám a magyarázat koránt sem olyan rémisztő. Mint kiderült,

Ryan Reynolds hollywoodi világsztár a magyar fővárosban forgatja legújabb filmjét.

A MayDay című alkotás a hidegháborús időszakot eleveníti majd fel, bizonyos jeleneteket a főváros szívében vettek fel, a hatóság pedig le is zárta az érintett területet. A legnagyobb érdeklődést egy hatalmas rakéta keltette, amelyet nem sikerült feltűnés nélkül a forgatási helyszínre szállítani.

A Blikk részletezése szerint a produkcióban többek között Kenneth Branagh brit színész is feltűnik majd. Az Oscar-díjas művész neve többek között onnan lehet ismerős, hogy ő játssza Hercule Poirot detektívet a saját rendezésű mozifilmjeiben.

Reynolds a feleségével, Blake Lively színésznővel és gyermekeivel érkezett Budapestre, előreláthatólag egy hónapig maradnak Magyarországon.

@akulifai Ma délután készült ez Budapest belvárosában! Vajon mi lehet ez? Rakéta, építési elem, vagy egyéb hadászati eszköz? Miért a belvároson keresztül viszik? #foryou #budapest #belváros #háború #honvédség #magyar #nekedbelegyen ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat

(akulifai/TikTok)

(Kiemelt képünkön Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter látható)

Valódi Hírek