Videóval: Ezt műveli a bégetésre készülő Orbán a legelszántabb rajongói körében

Orbán Viktor csak a legnagyobb rajongói előtt áll a mikrofon elé.

A közelgő választások kapcsán rendre beszámolunk a startvonalhoz állók kampányairól. Mint már ismert, Orbán Viktor titokban járja az országot, áprilisban például két tucat ember előtt tartott beszédet egy nemesgörzsönyi magtárban.

Kapcsolódó: Mi a fene folyik itt? Fotó került ki a bujkáló Orbánról

Hasonló akcióba kezdett a Fidesz EP-listavezetője, Deutsch Tamás, aki pár napja zárt ajtók mögött kampányolt Pusztaszabolcson.

A miniszterelnök Kecskeméten

A kormányfő a minap Bács-Kiskun vármegyében kampányolt, Kecskeméten is zárt körben szólalt fel, ám a Telex munkatársainak sikerült bejutniuk az eseményre. Egy jelenlévő szerint nincs probléma azzal, hogy a miniszterelnök csak a kiválasztottak előtt lép mikrofon elé, mert

„néha kell, hogy az Orbán Viktor beszéljen a saját támogatóival. Minden családi körben is megvan az, hogy az ember kizárja a külsősöket és azt mondja, hogy beszélni akarok veletek, akivel egy családban vagyok”.

A kormányfő a rendezvényen úgy fogalmazott,

„ma a politikában az igazán izgalmas dolgok nem a jobboldalon történnek”.

Szerinte csak magukkal kell foglalkozniuk, azzal nem, amit a baloldalon csinálnak. Bár elmondása szerint ő nem minősíti azt, ami az ellenzék berkein belül történik, azért mégis megjegyezte, hogy véleménye szerint „ott minden pofon jó helyre megy”.

Kapcsolódó: Orbán Viktor színt vallott: Ő is részt vesz a bégetésen

Magyar Péterrel kapcsolatban a megjelentek úgy fogalmaztak: ő egy új ember, de nem fogja megváltani a világot, június 9-én a Fideszre kell szavazni. Volt aki, közölte Orbán Viktorral, hogy

ő bizony már többször is megjósolta

a Fidesz győzelmét, eddig bejött. A miniszterelnök ennek hallatán gyorsan leszögezte, hogy a 2026-os választások előtt is találkozniuk kell.

Kapcsolódó: Nyakig ül a trutyiban a Fidesz: Súlyos hírek érkeztek, 10 éve nem volt példa hasonlóra

Mutatjuk a zárt körű kampányrendezvényt

(Telex.hu/YouTube/Nyugati Fény)

Kapcsolódó:

Dobrev Klára nyíltan, Orbán Viktor titokban tart kampányrendezvényeket

Valódi Hírek