A tökéletes legénybúcsú ajándék – szabaduljon ki a szellem a palackból!

Game over? Az egyik legjobb barátod házasságra adta a fejét? Közeleg a legénybúcsú ideje, de még nem tudod, mivel lepd meg? Nos, ez nem az az alkalom, ahol vissza kell fognod magad – és még egy kicsit magadra is gondolhatsz.

Ne bízd a véletlenre, ajándékozz olyat, ami biztosan megmarad az emlékezetében – még akkor is, ha egy kicsit felejteni fog másnapra –, és a tárgyi bizonyíték – mint mondjuk egy díszcsomagolás – is megmarad a hátralévő időkre.

A legénybúcsúra tervezett lockalbox okos ajándékdoboz több szempontból is tökéletes ajándék. Tudja, amit tudnia kell – és egy kicsit még többet is. A legény pedig bevágódhat tudásával – vagy épp fordítva, amiből biztosan jó mulatság kerekedik.

Mivel készüljünk a legénybúcsúra?

Vége a szingli éveknek, benőtt a barátod feje lágya, vége a “sohavégetnemérősnek” hitt estéknek – vagy mégsem? A java még hátravan, a bulik bulija, a csúcsok csúcsa, vagyis a legénybúcsú!

A jó társaság, a jó italok, a jó ajándékok és a jó hangulat az alapja mindennek. Aligha lesz gond, a legénybúcsú pedig minden férfi életében az egyik legnagyobb és egyben legszabadabb mulatság kell legyen.

Ne ez legyen az az alkalom, mielőtt gyorsan befutunk valamelyik áruházba, ahonnan lekapunk egy akciós italt, és odaadjuk, már-már kötelező jelleggel. Adjuk meg a módját ennek a napnak, mert nem jön vissza többé!

Sör, bor, whisky, gin – amikből nem maradhat reggelre!

Szeretnétek minél nagyobb bulihangulatot és izgalmas programokat az este folyamán? Odavagytok például a szabadulószobák világáért? Hát gondoljátok újra kicsit a dolgokat, és húzzatok egy merészet! Kinek van kifogása egy olyan doboz ellen, ahol a játék végén a whiskynek, a ginnek, a vodkának, a pálinkának vagy épp hazánk legjobb kézműves söreinek kell elfogynia?

Okos ajándékdobozt az okos legénynek!

Az ajándékdoboz garantáltan lehet okos, na, de vajon a leendő férj is az lesz? Akár saját magatok is összerakhatják a kvízkérdéseket, és már meg is lehet mérettetni a vőlegény tudását. Akár ivós kártyapaklit is lehet kérni, az italok minőségére pedig aligha lesz panasz. Neked csak ki kell választani, mi is legyen a doboz pontos tartalma.

Hogy mi is ez az okos ajándékdoboz? Már maga a termék egy esküvőn debütált! A kibontás kóddal történik, játékos alapon egy kvíz segítségével, így ez már önmagában izgalmassá, emlékezetessé teszi ezeket a pillanatokat. A doboz tetején található QR-kódot kell beolvasni, és már indulhat is a játék. Ha megvan a háromjegyű kód, prémium hazai kézműves termékek tárulnak a vőlegény elé.

Ne felejtsük el, hogy a díszcsomagolás akár a falon is hosszú időre jó szolgálatot tesz, valamint az, hogy nincs szükség külön csomagolásra, környezetbarát alternatívát is képez. De a hazai kézműveseket és gyermekeket is támogatjuk a vásárlással, hiszen így vagy úgy, de ők is részesülnek a bevételből.