Eszelős videó terjed Orbánról: Az esztergomi piacon habzsolta a nagymama rétesét a miniszterelnök

Mindenki csak egyet ehet – szögezte le Orbán.

Újabb állomásához érkezett a miniszterelnök titokzatos kampánykörútja. Orbán Viktor ezúttal Esztergomba látogatott, ahol leginkább a nagymama réteseit vizsgálgatta, majd zsákmányolt is szép számmal az ínycsiklandó nyalánkságokból – derült ki a miniszterelnök által vasárnap közzétett videóból.

Rendre beszámolunk Orbán titkos kampányáról. A kormányfő 2024-es kampánya úgy tűnik, meglehetősen „családiasra” sikeredett, ugyanis a nyilvánosságot nem nagyon tájékoztatják róla, hogy Orbán merre jár, hol bukkanhat fel – legfeljebb utólag ad ki egy közleményt Havasi Bertalan, miniszterelnöki sajtófőnök.

Mint megírtuk, Orbánt legutóbb Solymáron és Szentendrén látták, de rejtőzködött már egy nemesgörzsönyi magtárban is, amely alkalom során cirka két tucat embernek tartott beszédet Magyarország miniszterelnöke.

Orbán Viktor

Orbán a magtárban beszél / Fotó: Orbán Viktor / Facebook

A miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán közzétett friss videóban az látható, amint Orbán zavarodottan végigjárja az esztergomi piacot, ahonnan őstermelői süteményekkel távozott, amelyekkel gyerekeit lepte meg. Orbán Viktor leszögezte, hogy összesen öt darab rétest fog venni, mert öt gyereke van, és mindenki csak egyet eszik.

„Vagy ötöt tegyen rá! Nekem öt gyerekem van. Mindenki egyet eszik…”

– mondta Orbán, majd megállapította azt is, hogy neki a nagymamája csinált hasonlóan ízletes réteseket.

A videó végén Orbán Hernádi Ádám polgármesterrel kávézott.

Videó:

(Orbán Viktor/Facebook)

Valódi Hírek