BRÉKING: Válaszolt a közmédia a DK-nak, mégis megszervezik a vitát az M1-en

A DK elérte, amit Magyar Péter nem tudott.

Beszámoltunk róla, hogy Molnár Csaba, a hárompárti baloldali koalíció kampányfőnöke, a DK alelnöke megelégelve Magyar Péter üres szájtépését, pénteken levelet írt a közmédia vezetőjének, melyben 24 órás ultimátummal felszólította az MTVA-t egy listavezetői vita megszervezésére.

A DK néhány órán belül választ is kapott a közmédiától, a válaszból kiderül, hogy a köztévé elkezdte szervezni a vitát, amelynek részleteiről hamarosan tájékoztatnak minden jogerősen listát állító pártot.

Dobrev Klára péntek délután a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra az MTVA-tól lapott levelet, amely mellé ezt írta:

Lesz vita a köztévén!

Meguntuk a várakozást, hiába ígérgette, Magyar Péter nem küldött semmiféle levelet, ezért Molnár Csaba a DK-MSZP-Párbeszéd közös lista kampányfőnöke ma levelet írt az MTVA vezérigazgatójának. Felszólította, hogy rendezzenek élő EP-listavezetői vitát a “köztévében”. Molnár Csaba 24 órát adott a válaszadásra.

A válasz megérkezett.

A vezérigazgató azt írja, hogy “(…) megkezdtük egy nyilvános vita megszervezését az EP-választáshoz kapcsolódóan. Így hamarosan pártjának elnöke, Gyurcsány Ferenc és valamennyi jogerősen listát állító párt elnöke kézhez veheti a DMSZ és
MTVA hivatalos megkeresését.”

Tehát lesz vita! A részletekre majd érdemes lesz figyelni, hiszen jól ismerjük a “köztévét”.

Ezzel elhárult az akadály, hogy jövő pénteken mindenki ott legyen a Partizán által szervezett első vitán és Magyar Péternek sem érdemes újabb indokot találni arra, ha nem akar részt venni.

Én ott leszek!


.

Valódi Hírek