Nagy bejelentést tett az RTL, kiugorhatnak a bőrükből a népszerű sorozat nézői

Aki szereti a Drága örökösök című sorozatot, azok most nagyon figyeljenek és olvassanak tovább.

A közönségkedvenc Szappanos család ugyanis visszatér az RTL-re még májusban. Az rtl.hu cikke szerint előbb 19-én tűnnek fel a The Floor nevet viselő vetélkedőben. Ott Szujó Zoltán irányításával megküzdenek egymással a szereplők.

Ezután a Drága örökösök – A visszatérés vadonatúj, egyben befejező évada pedig május 21-től minden hétköznap este 21:25-től lesz látható az RTL-en.

Mit hoz a Drága örökösök új évada?

Az új évad számos izgalmas fordulatot hoz majd az ökörapáti lakók és a Szappanos család életébe. Elindul például a nyomozás a Róna presszóban történt robbanás ügyében. A korona utáni hajszába pedig nem csak a teljes Szappanos család és a helyiek szállnak be. De kissé meglepő módon a fél szerb alvilág, sőt még egy gazdag sejk is.

Legutóbb akkor került szóba a Nyugati Fény oldalon az RTL, amikor kiderült, hogy a Sztárbox erőszakos tartalmai miatt 10 millió forintos büntetést kapnak az NMHH-tól.

Az indoklás szerint nem megfelelő korhatári kategóriába soroltan és nem megfelelő időpontban sugározta a Sztárbox november 5-i epizódját az RTL. Ezt állapította meg a Médiatanács a január 30-i ülésén. A műsorszámot az erőszakos jelenetek miatt 16 éven aluliaknak nem ajánlott jelöléssel kellett volna ellátni, és ehhez mérten csak 21 óra után lett volna szabad sugározni.

Valódi Hírek