Megszólalt Berki Krisztián édesanyja: Szörnyű vallomást tett a fia haláláról

Berki Krisztián május 6-án vesztette életét, pontosan két évvel ezelőtt. Az évfordulón megszólalt az édesanyja a fia haláláról.

Megírtuk, hogy az egykori celeb, Berki Krisztián holttestére a kislánya, Natasa Zselyke bukkant rá. Érdekesség, hogy ennyi idő elteltével is homály, rejtély övezi a halálát, mivel egyesek szerint Berki szervezetében teljesítményfokozók és tudatmódosítók is lehettek – bár erről semmilyen bizonyíték nincs.

A helyzetet Berki Mazsi sem könnyíti meg, ugyanis máig nem hajlandó elárulni a pontos részleteket, hogy mi állt egykori férje boncolási jegyzőkönyvében. Így pedig marad a találgatás, a pletyka az üzletember halála ügyében. Berki Krisztián édesanyja azóta is feldúlt, letargikus állapotban van. Júlia asszony a Borsnak nyilatkozott, ám szívfájdítóan keserű szavak hagyták el a száját.

Egyszer azt mondta valaki, ahogy telik az idő, majd élhetőbb lesz az életem. De tudom, hogy nem volt igaza. Minden nap fájdalmas, amióta elment a fiam. És ez sosem lesz könnyebb. Üres az életem nélküle!

– fogalmazott a lap újságírójának a nő.

A Nyugati Fény oldalán 2023. decemberének végén foglalkoztunk Berki Krisztiánnal, ugyanis észrevettük, hogy hátborzongató videó kering a haláláról.

Döbbenet, de egy titokzatos eltűnések és tragédiák után kutató TikTok-felhasználó által közzétett anyag szerint Berki Krisztián vidáman tengeti napjait, de valamiért arra volt szüksége, hogy megrendezze saját halálát. Ez azonban fenntartásokkal kezelendő, mert az illető semmivel nem tudta alátámasztani az állításait.

Valódi Hírek