Ámor nyila telibe találta Tóth Gabit: Régi szerelméről posztolt a mélykeresztény énekesnő (+fotó)

Tóth Gabi tánc iránt érzett szeretetéről posztolt.

Ismét táncra perdült Tóth Gabi és szerelme. Az énekesnő Papp Máté Bencével ropta a vízparton az Instagramra feltöltött friss fotója szerint.

Tóth Gabi tánc iránt érzett érzéseiről vallott

„Mit jelent nekem a tánc? Gyerekkorom óta a közösséget, fegyelmet, kitartást, boldogságot, szabadságot , önismeretet, biztonságot, önkifejezést❤️

Hálás vagyok , hogy 25 éve az életem része lehet! Nem tudnék csak énekelni, mert mindig egy űr lenne bennem a tánc hiányától❤️🙏🏻 ma pedig a tánc világnapja van!

Éljen a tánc! Minden nap! Minden életkorban és élethelyzetben❤️🙌”

– írta a fényképe alá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Vidéken járt a gerlepár

A Baranya vármegyei Palkonyára látogatott Tóth Gabi és Papp Máté Bence, legalábbis erről árulkodik a szerelmesekről készült fotó, amelyet az énekesnő osztott meg nemrég az Instagramon.

Palkonya bizonyára nem ismeretlen a számukra, Tóth Vera és férje ott üzemeltet egy panziót és egy helyi alapanyagokból dolgozó vidéki lakáséttermet Palkonyha néven. Kisboltjukról nemrég érdekes információk láttak napvilágot, amelyek egy részét az énekesnő igyekezett megcáfolni.

Kapcsolódó: Pattanásig feszültek az indulatok: Feljelentést tett Tóth Vera, miután kínos dolog derült ki a férje kisboltjáról

Az énekesnő és táncoslábú szerelme röviddel azután vállalta fel a kapcsolatát, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentette a válását. Utóbbi szerint a procedúra békésen zajlott. Megjegyezte, ha nem a reggeli órákban lett volna a tárgyalás, még koccintottak is volna egyet.

Tóth Gabit az első pillanatban befogadta Papp Máté Bence családja. Az énekesnő nemrég arról nyilatkozott, hogy párja szerettei nyitottan álltak hozzá, és amikor mindenki ellene volt, ők lettek a menedéke. A híresség mindeközben komoly egészségügyi problémákkal küzd.

Minderről >>ITT<< olvashatsz részletesen.

(tothgabi/Instagram/Nyugati Fény)

Valódi Hírek