Ezek megőrültek? Orbánék egy hírhedt botrányhős kulcsemberét szólították a színpadra (+fotó és videó)

Orbán Viktor Donald Trump exelnökről is ejtett pár szót a beszédében.

Mint arról beszámoltunk, idén is megrendezik Budapesten a CPAC Hungary-t, azaz a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi dzsemboriját (jelentése cserkésztalálkozó, de a kormánypárti véleményvezérek előszeretettel használják ezt a szót a rendezvényre – a szerk.).

2024-ben immár harmadik alkalommal, ezúttal április 25-én kerül sor az eseményre. Annak részleteit Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója osztotta meg januárban a Facebookon. Többek között azt is elárulta, hogy a miniszterelnöknek milyen szerep jut a tavaszi összeröffenésen.

Kapcsolódó: „Meglepi!” Igazi botrányhős tart Magyarországra Orbán meghívására

Orbán Viktor Donald Trump exelnökről beszélt

Orbán Viktor is színpadra állt április 25-én, csütörtökön. Beszédében többek között Donald Trumpról is szót ejtett. A miniszterelnök már korábban is hangoztatta, hogy drukkol a Republikánus Párt színeiben induló üzletembernek, aki idén ismét ringbe száll az USA elnöki posztjáért.

Kapcsolódó: Pusztító ukázt adott a magyaroknak Orbán Viktor a konzervatív hacacárén

A demencia jeleit produkálja

Miközben az Egyesült Államok lázasan készül az elnökválasztásra, Donald Trumpról érdekes megállapítást tett egy pszichológus. John Gartner elmondása szerint az exelnökön a demencia jelei láthatók, amíg Joe Biden esetében klasszikus öregedésről beszélhetünk. A szakértő szerint Biden idős emberként a legrosszabb napján is sokkal jobb vezető, mint Donald Trump. Gartner kifejtette, hogy milyen következtetéseket vont le az exelnök viselkedéséből.

Minderről >>ITT<< írtunk részletesen.

Az exelnök embere is Budapestre érkezett

Mercy Schlapp, Donald Trump volt stratégiai kommunikációs igazgatója beszédet is mondott a kétnapos CPAC Hungary első napján, április 25-én.

Mercy Schlapp, Donald Trump volt stratégiai kommunikációs igazgatója beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján a Millenárison 2024. április 25-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Mercy Schlapp, Donald Trump volt stratégiai kommunikációs igazgatója beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján a Millenárison 2024. április 25-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Orbánék jobboldali konferenciájáról felvétel is készült

(Hír TV/YouTube/Nyugati Fény)

Valódi Hírek