Káosz az utakon: Balesetekkel startolt el a csütörtök – mutatjuk, mire készülhetnek az autósok

Baleset, torlódás, dugók – nehezen indult a nap. Mutatjuk, mire számíthatnak a közlekedők.

Három személygépjármű ütközött össze az M2-es autóúton, a Budapest felé vezető oldalon. A 18-as kilométernél a külső sávot lezárták, a torlódás 3 kilométer hosszú az Útinform friss tájékoztatása szerint.

Mint részletezték, az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 6-os főúti csomópontnál rézsűjavítás miatt csak két sáv járható. A 12-es kilométernél 4 kilométer hosszan araszolnak a közlekedők.

Az M0-s autóút keleti szektorán, Maglód térségében, az M1-es autópálya felé vezető oldalon három gépkocsi balesetezett. A 48-as kilométernél a leálló sávban vannak a járművek. A torlódás 3 kilométer hosszú.

Hol volt még baleset?

Egy kamion defektet kapott az este a 42-es főúton, Báránd és Földes között. Emiatt a 18-as kilométernél félpályán halad a forgalom.

A 47-es főúton, Mikepércs térségében három személygépjármű összeütközött. A 8-as kilométernél félpályán halad a forgalom – tájékoztattak.

Mindemellett a magyar-ukrán határszakaszon, a 4-es főúton, Záhony határállomás előtt az erős tranzitforgalom miatt 7-8 kilométer hosszú a kilépő kamionsor. A közlekedők araszolásra számíthatnak a magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelő előtt. Ott 5 kilométer hosszú a kilépésre várakozó kamionok sora.

A magyar-szlovén határszakaszon, Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötőutat utat (7458-as jelű út) a szlovén határátkelőnél lezárták. A határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni az Útinform részletezése szerint.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek