Molnár Csaba berágott és visszaüzent a pécsi rendezvényén hazugságot terjesztő Magyar Péternek

A DK-ban kezdenek torkig lenni a jobboldali „Messiással”.

Napról napra megyünk bele a választási kampány sűrűjébe, és úgy tűnik, nem minden párt nézi szájtátva, hogy demagóg hazugságok terjesztésével Magyar Péter kannibalizálja a szavazótáborát.

A Demokratikus Koalíció legalábbis az elmúlt hetekben felvette a kesztyűt és már nem hagyja szó nélkül a sokat által rajongott új jobboldali Messiás alaptalan vádjait.

Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke szerdán reagált Magyar Péter tegnapi pécsi rendezvényére, idézzük Molnárt:

ÜZENET A SZEMKILÖVETŐZŐ MAGYAR PÉTERNEK

Magyar Péter azt mondta tegnapi pécsi tüntetésén a 2010 előtti időkről, hogy „voltak politikusbűnözők, akik loptak, csaltak, hazudtak, néha még emberek szemét is kilőtték”.
Vegyük sorban:

1. Gyurcsány Ferenc már akkor ez ellen a rendszer ellen küzdött, amikor Te még milliókat kerestél belőle és élvezted a NER minden előnyét! Nem kérdezem, hogy hol voltál, amikor szétverték a Magyar Köztársaságot, hiszen tudjuk, hogy hol voltál: azokkal, akik ezt tették a hazánkkal.

2. Gyurcsány Ferenc nem szemkilövető! Eddig ilyet soha, egyetlen ellenzéki szereplő sem állított róla, csak a Fidesz. Rogán Antal közpénzmilliárdokat költött arra, hogy ezt elhitesse az országgal, sokkal többet, mint amit eddig a te lejáratásodra költött. Te most megcsinálod Rogánnak ingyen? Szerinted ő csak rólad hazudik, mindenki másról igazat mond?

3. Mi nem azért vagyunk az ellenzéki oldalon, mert nem kellettünk többé Mészáros Lőrinc bankjába. Hanem azért, mert hiszünk abban, hogy lehetünk még egy szabad, élhető, európai Magyarország, és ezért képesek lennénk bármire! Ezért van az, hogy mi nem akarjuk lejáratni egymást Rogán Antal hazugságaival, és leváltani sem egymást akarjuk, hanem Orbán Viktort.

Mi azok vagyunk, akiknek mondjuk magunkat: az Orbán-rendszer egyetlen európai, szociáldemokrata-zöld, kormányzóképes alternatívája!

Valódi Hírek