Ezt nem láttuk jönni: Falrengető hír érkezett Győzikéről; 14 évet kellett várni erre

A Győzike Show 102 epizód erejéig futott korábban az RTL-en.

Ősztől ismét a képernyőkön láthatjuk Gáspár Győzőt és családját. A Blikk értesülései szerint 14 év után újraindul a Győzike Show, így ismét nyomon követhetjük a híresség mindennapjait.

Emlékezetes, hogy korábban az RTL-en futott Győzikéék reality-je, amely 102 epizódot élt meg, habár eredetileg csak 8-at rendelt be a csatorna. A showman és családja azóta is rendszeresen szerepel a televízióban, idén pedig saját műsorral térnek vissza, ám ezúttal a TV2-re. Mellesleg a csatorna is megerősítette a lap információit.

Egy forrás elárulta, hogy nyáron kezdődik a forgatás, és a tervek szerint heteken át napi rendszerességgel vetítik majd a műsort. Annyi biztos, hogy a showman és felesége, Gáspár Bea benne lesznek a reality-ben, ám lányaikkal, Evelinnel és Virággal jelenleg is tárgyal a csatorna – részletezte a bennfentes.

Mi a helyzet most Gáspár Győzővel?

A híresség nemrég büszkén újságolta, hogy születésnapja alkalmából Novák Katalin immár bukott köztársasági elnök és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is felköszöntötte őt.

Kapcsolódó: Meggajdult a világ? Novák Katalint és Szijjártót is meghívta Győzike a szülinapi bulijára

Gáspár Győző február elején még arról beszélt egy interjújában, hogy a választásokig komoly munkája van, segíti például Szijjártót és Novákot is – utóbbit már valószínűleg nem.

Mint írtuk, a Romantic frontemberét egy nógrádi falu korábban felkérte, hogy induljon polgármesternek. A híresség azt is elárulta, hogy szerencséje van, mert a jelek szerint nem lesz ellenfele a választáson. Mint mondta, 1000 százalék, hogy ő lesz a rejtélyes település vezetője, ahol a plébánossal „barik” lettek és a jegyző is szereti őt.

A Győzike show előtt bevette Brüsszelt

Április 10-én a közösségi oldalán tájékoztatta rajongóit, hogy az Európai Parlamentben tartózkodott. Győzike 2022-ben vett részt a „Békemenet” nevű rendezvényen. 2023-ban már arról posztolt, hogy Fidesz-taggá lépett elő, később pedig a párt kongresszusáról is bejelentkezett.

Kapcsolódó:

Fotókkal: Rendkívüli bejelentést tett Győzike az Európai Parlamentből

Valódi Hírek