Lebukott: Elfogta Mátraterenyén a rendőrség a helyi dr0gkereskedőt

A bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vették a nőt.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai április 18-án a délutáni órákban otthonában lepték meg a 40 éves mátraterenyei nőt. Az illető a gyanú szerint fél éve árult kábItószert a környező települések lakóinak. A kiterjedt vevőkör napi rendszerességgel vásárolt tőle bódító hatású anyagot – írta meg a police.hu.

Megpróbálta megsemmisíteni

A díler ijedtében és persze azért, hogy mentse magát, megpróbált megszabadulni a cucctól. A fehér, kristályos anyagot a zacskóval együtt bedobta a vécébe. Lehúzni azonban már nem tudta, mert a rendőrök ezt megakadályozták, így

65,1 gramm anyagot foglaltak le tőle.

Az épületben előkerült még egy digitális mérleg is, amelyet valószínűleg a szer kiporciózásához használt.

A fiának is adott

A családi ház másik lakrészében folytatott kutatás is eredményre vezetett. Munkatársaink érkezésekor a nő 24 éves fia is megkísérelt megszabadulni egy kis tégelytől, azonban nem a legjobb módszert választotta. Az ágy párnái közé rejtette el az állítása szerint édesanyjától kapott szert.

A bűnügyi technikus gyorsteszttel megvizsgálta az anyagokat, amely ketamin jelenlétét valószínűsítette. A jelenleg hatályos jogszabályok alapján kábItószernek minősül, így a nőt és a férfit is előállították a rendőrkapitányságra.

Az anyát kábItószer-kereskedelem bűntett, míg fiát kábItószer birtoklása vétség miatt kihallgatták. A mátraterenyei nőt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Vagyonvisszaszerzés keretében munkatársaink készpénzt foglaltak le.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek