DK: A Kutyapárt elnöke újra igazmondásának hiányát csillogtatja

A DK politikusa cáfolta Kovács Gergely kijelentéseit.

Élő Norbert, a Demokratikus Koalíció XII. kerületi elnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, Kovács Gergely azt próbálja meg elhitetni, ő és a DK akadályozza, hogy sok év után ne fideszes vezetése legyen a XII. kerületnek. Élő Norbert cáfolta Kovács Gergely állításait.

„Friss posztjában a Kutyapárt elnöke azt próbálja – sajnos már csak nem is viccesen – elhitetni, hogy én és a DK lehet az akadálya annak, hogy sok év után ne fideszes vezetése legyen a XII. kerületnek.

Ez nem igaz”

– hangsúlyozta lapunkhoz is eljuttatott pénteki közleményében Élő Norbert.

„A DK a kerületi előválasztást megelőző Kutyapárt–Momentum paktumról nem is tudott, azt előlünk eltitkolták, ahogy azt

Kovács Gergely korábbi nyilatkozatában büszkén el is ismerte.

A DK-t – és a kerületben működő többi pártot – ez a titkos pártpaktum nem köti, nem is kötheti, hiszen abban nem vettünk részt, arról csak a sajtóból értesültünk. Most pedig ezt akarják erőszakosan lenyomni a torkunkon”

– közölte.

„Láttuk, hogy a Kutyapártban működik az »akinek ellenvéleménye van, az inkább ne jöjjön el a taggyűlésre« típusú mentalitás, de

a többi ellenzéki párt a kerületben ezt a működést nem fogadja el”

– tette világossá.

Lássunk tisztán. Nem a DK, hanem a Kutyapárt az, amely a Fideszt segíti a fővárosi kerületekben azzal, hogy ellenjelöltet állít a közös ellenzéki polgármesterekkel, polgármester-jelölttel szemben például az I, a III., a IV., a VII. kerületekben. Miközben korábban ennek az ellenkezőjét nyilatkozták – hívta fel a figyelmet.

Hozzátette: az még egy viccpárttól is túlzás, hogy abban a kerületben, ahol ők adnák a közös polgármester-jelöltet, ott számon kérik a többi párt támogatását, de ahol nem ők, ott

ellenjelöltet állítanak vele szemben.

„Mi a Fideszt akarjuk legyőzni Budapesten is, a Kutyapárt pedig láthatóan az ellenzéket. Nem fog nekik sikerülni”

– áll a közleményben.

Valódi Hírek