Megrázó sorokkal búcsúzott a párja a ráckeresztúri repülőgép-katasztrófa áldozatától

Magyari József élettársa ebben a nehéz helyzetben csendre és nyugalomra vágyik.

„Szomorú szívvel értesítelek Benneteket, hogy szeretett Társam, Petikém Édesapja, dr. Magyari József szombat délelőtt repülőgép-szerencsétlenségben, hirtelen elhunyt.

Ebben a nehéz helyzetben csendre és nyugalomra van a családnak szüksége.

Kérem, ezt tartsátok tiszteletben! A temetésről később küldök tájékoztatást”

– fogalmazott a ráckeresztúri repülőbalesetben elhunyt Magyari József párja.

Korábban a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetés és Szervezés Tanszéke is megrendülten búcsúzott az egyetemi docenstől. Az egyetem közleménye szerint az oktató népszerű volt humora, közvetlen stílusa, szakmája iránti elkötelezettsége miatt.

Mi történt Ráczkeresztúrnál?

Halál0s kimenetelű légibaleset történt április 13-án. A hatóság szombat délben közölte, hogy megkezdték a helyszínelést, a balesethez mentőautók és egy mentőhelikopter is érkezett.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a katasztrófával kapcsolatban közölte, a Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területbe csapódott szombaton délelőtt 10 óra körül egy kisrepülőgép.

Rövidesen kiderült, hogy a balesetben a gép pilótája, valamint rajta kívül az egyetlen utas is életét vesztette.

Kapcsolódó: A rendőrség nyilvánosságra hozta a szombaton lezuhant repülőgépről készült fotóját

Pár nappal később kiderült, hogy Magyari József exdiplomata a légibaleset egyik áldozata. A férfi korábban konzulként szolgált, egyetemen tanított, továbbá több céget is vezetett.

Egy éven át hazánk szingapúri nagykövetségén dolgozott, valamint az elmúlt időszakban egy állami tulajdonú energetikai cég elnök-vezérigazgatói tisztségét töltötte be.

Kapcsolódó: Magyar exdiplomata a hétvégi ráckeresztúri repülőbaleset egyik áldozata

Magyari József mellett más is tartózkodott a gépen

A Blikk azt írja, a gép másik utasa az értesülések szerint egy 26 éves férfi volt. Utóbbi egyik ismerőse megosztotta, hogy aznap az eredeti tervek szerint a fiatalember öccse szállt volna fel a repülőre.

Valódi Hírek