Kijött a friss előrejelzés: A brutális hidegfront után valami sokkal rosszabb közelít Magyarország felé

Itt vannak a részletek.

Szerdán északnyugat felől lassan szakadozik a felhőzet, de még gyakran lesz erősen felhős az ég. Főleg a Dunától keletre szórványosan alakulnak ki záporok. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős. A hőmérséklet mindössze 10-16 fok lesz – hívta fel a figyelmet előrejelzésében a köpönyeg.hu.

Csütörtökön keleten továbbra is erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan fordul elő eső, zápor. A Dunántúlon már többórás napsütés lehet, és napközben keleten is csökken a felhőzet. Ugyanakkor figyelmeztettek, hogy viharossá fokozódhat az északnyugati szél. Az előrejelzés szerint várhatóan 14 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken változóan felhős időre van kilátás, leginkább északkeleten fordul elő zápor, jégdara, hózápor. Az északnyugati szél változatlanul erős marad. A reggeli órákban -1 és +6, délután 11-16 fok valószínű.

A hétvége során gyakran erősen felhős égből szórványosan fordulhatnak elő záporok. Végig erős lesz az északnyugati szél. Délutánra 13-14 fok körül alakul a hőmérséklet – ismertették.

Forrás: met.hu

Valódi Hírek