Pottyondy Edina: Megrémít az az elfogult őrület, ahogy Magyar Péterhez viszonyul az ellenzéki világ egy része

A tömegmanipulátor teljesen meghülyítette az embereket.

Közösségi oldalán fakadt ki Pottyondy Edina, a Momentum korábbi elnökségi tagja, aki mostanában youtuberként, influenszerként ismert: hétről hétre szellemes videókban kommentálja az aktuális közéleti eseményeket.

Pottyondy most arról ír: megrémíti őt az a kritikátlan, fanatikus rajongás, ami övezi Magyar Pétert. Szerinte Magyar rajongói „válogatott gyalázkodásokkal szénné aláznak” mindenkit, akit Varga Judit exférje ellenségként odadob eléjük.

Pottyondy Edina posztját változtatás nélkül idézzük a Facebook-oldaláról:

Nincs lelkierőm megcsinálni a heti videót.

Egyrészt megrémít az az elfogult őrület, ahogy Magyar Péterhez viszonyul az ellenzéki világ egy része. Nem látok különbséget az Orbán-és Gyurcsány-fanatikusok vérszomja és a Magyar-hívők kritikátlan komment-talibánsága között.

Tényleg az lenne a vágyott szép új világ, hogy ha egy riporter nem a közmédiás alákérdezést tolja a két hónapja még a NER-ből bőséggel eléldegélő, hirtelen ellenzéki szerepben közhatalomra ácsingózó, gyakran önellentmondásba keveredő politikus-aspiránssal, azt az új Messiás hívei válogatott gyalázkodásokkal szénné alázzák?

Nincs tisztítótűz, csak pokol és mennyország. Ez Magyarország.
Másrészt a végtelenségig elkeserít, hogy Tarr Zoltánt, háromgyerekes édesapát, református lelkészt, a szombati tüntetés legjobb felszólalóját kirúgták a munkahelyéről a következő munkanapon. Ez Oroszország.

Nem tudom, hogy hol van most a helyem. Videós vagyok, humorista, aki szórakoztatással és a véleményével tartozik.

De ebben a világban az őrület és a gátlástalan gonoszság ül tort, és most nincs erőm viccelődni. Talán nem is helyes.


.

Korábbi cikkünk a témában:

Pottyondy Edina leszedte a keresztvizet Magyar Péterről, ettől kiakadnak a rajongók

Valódi Hírek