Nevettél már ma? Szentkirályi Alexandra épp most csinált komplett bohócot magából

A Fidesz bukásra kijelölt főpolgármester-jelöltje kitett magáért.

Szentkirályi Alexandra a Fidesz bukásra kijelölt főpolgármester-jelöltje

Szentkirályi Alexandra pontokba szedte, szerinte miben tud többet, mint Karácsony Gergely.

Megírtuk, hogy Szentkirályi Alexandra arra készül, hogy a Fidesz főpolgármester-jelöltje legyen a közelgő választásokon. Így Szentkirályi fog megmérkőzni a fővárosban a jelenlegi főpolgármesterrel, Karácsony Gergellyel, akinek újrázását a DK–Momentum–MSZP–Párbeszéd szövetség is támogatja.

Szentkirályi mellett az LMP támogatásával Vitézy Dávid is megmérkőzik. Karácsony őt tartja a valódi ellenfelének, és biztos abban, hogy végül a Fidesz hivatalos jelöltje a volt BKK-vezérigazgató mögé fog besorolni, így az ellenzéki főpolgármester Vitézyt tartja fő ellenfelének.

A Jobbik–Konzervatívok Brenner Kolomant, a Mi Hazánk pedig Grundtner Andrást indítja a választáson.

Szentkirályi nevetséges videót tett közzé

Szentkirályi neve már régóta felmerült a Fidesz lehetséges jelöltjeként, ám ő az üggyel kapcsolatban mindig úgy nyilatkozott, hogy érti az jelöltekkel kapcsolatos találgatásokat, de ő inkább a kormányszóvivői munkára koncentrálna.

Mire olyan büszke Szentkirályi? Vasárnap Facebook-videóban mutatta meg a képességeit. Ha nem nevettél ma, itt az ideje, hogy megnézd!

  • Tud autót vezetni – ehhez csak gratulálni tudunk.
  • Meg tudja kérdezni Andrew-tól angolul, hogy hogy van.
  • Be tud csavarni egy villanykörtét. Tehát Szentkirályi azt állítja, hogy Karácsony még erre sem képes – bár felmerül a kérdés, ebben miért ennyire biztos.

(Szentkirályi Alexandra/Facebook)

Valódi Hírek