Ez egyre durvább: Reagált a győri polgármester felesége az őt ért bántalmazási vádakra

Újabb részletek derültek ki.

Mint megírtuk, meglehetősen nagy visszhangot váltott ki a közéletben, hogy Hajtó Péter győri önkormányzati képviselő azt állította, Dézsi Csaba András, Győr polgármestere 2022-ben egy rendezvényen bántalmazta a feleségét.

Hajtó Péter poligráfos vizsgálatról posztolt

Beszámoltunk arról is, hogy Hajtó Péter bevállalta a hazugságvizsgálót is, ugyanis a minap gépre kapcsolva adott vallomást arról, hogy látta Dézsi Csaba Andrást a földön fekvő feleségébe térdelni.

A poligráfos vizsgálat eredményéről Hajtó Péter a közösségi oldalán posztolt.

„Dézsi Csaba feleségétől kapott üzenetekből és a poligráfos vizsgálat alapján kiderül, hogy Dézsi Csaba azon az estén bántalmazta a feleségét,

földre nyomva beletérdelt a felesége oldalába, betuszkolta a szolgálati Audiba”

fogalmazott a Borkai Zsoltot támogató győri politikus a Facebook-bejegyzésében.

Megtörte a hallgatást Dézsi Csaba felesége

Friss fejlemény az üggyel kapcsolatban, hogy megszólalt a polgármester felesége is.

„Korábban kiderült, hogy rosszindulatú hasnyálmirigy-daganatom van, emiatt egy részét hét éve sebészileg el is kellett távolítani”

– idézte beszámolójában az index.hu Dézsiné Szentes Veronika nyilatkozatát.

„A 2022-es év egyébként is hatalmas krízis volt az életemben. A lányom a 21. hetében járt a terhességének, amikor nyirokmirigyrákot diagnosztizáltak nála. Az orvosok javaslata ellenére a lányomék úgy döntöttek, hogy megtartják a kisbabát, és a terhesség alatt megkezdődött a sugár- és kemoterápiára.

Rettegtünk, hogy vajon épségben születik-e meg majd a csöppség, és persze a lányomat is féltettük. Szerencsére az unokánk egészségesen jött a világra, amiért roppant hálásak vagyunk, egy igazi tünemény a kislány”

– részletezte a polgármester felesége, hozzátéve: megpróbáltatásaik ezzel még nem értek véget, mert a lányának csontvelő transzplantációra volt szüksége. Az asszony ezek után kitért arra a rendezvényre is, amelyen az állítólagos bántalmazás történt.

„Míg az orvosok a lányom gyógyulásáért küzdöttek, a másik nagymamával közösen neveltük a korábban született fiúunokánkat és a nemrég megszületett kislányt egyhetes korától kezdve. Ám nem vonhattuk ki magunkat Csabával minden alól,

így elfogadtuk azt a születésnapi eseményre szóló meghívást is, amelyre Bodajkon került sort.

Jó napunk volt, mert biztató hírek érkeztek a kórházból, a lányom leletein javuló értékeket fedeztek fel az orvosok”

– mondta, majd megosztotta: kicsit megkönnyebbültek a férjével, hogy kikapcsolódhatnak, a rendezvényen azonban váratlanul rosszul lett a koccintás után. Szerinte a vércukorszintje eshetett le, amely egy hasnyálmirigy-daganattal műtött beteg esetében okozhat rosszullétet, zavart viselkedést.

„A férjem, aki belgyógyász és kardiológus orvosprofesszor, pillanatok alatt felmérte a helyzetet és a segítségemre sietett, és a sofőrünkkel együtt a hónom alá nyúlva

elkezdtek minél gyorsabban kivinni a tömegből.

Tulajdonképpen felnyaláboltak, mint egy rongybabát.

A sofőr kint elszaladt a jóval messzebb parkoló autónkért, mert Csabával úgy döntöttek, hogy közel 200 ember szeme láttára nem vonszolnak végig a kocsihoz. Be kellett segíteni a kocsiba, mert még arra sem voltam képes, hogy egyedül beüljek, annyira rosszul voltam. A kocsiban rögtön kaptam cukrot, ami szép lassan hatni kezdett, és körülbelül egy óra múlva már összeszedtem magam”

– idézte fel a történteket Dézsiné Szentes Veronika.

Hajtó Péterről is beszélt

Hajtó Péterrel kapcsolatban azt mondta, folyamatosan megpróbált körülöttük lenni, igyekezett a bizalmukba férkőzni, mióta Dézsi lett a polgármester.

„Csaba óvatosabb ember, én nagyon jóhiszemű vagyok. Miért feltételezzek rosszat egy olyan emberről, aki karácsonyra az unokáink nevével feliratozott karácsonyfadíszt ad nekünk? Most már tudom, hogy nagyon naiv voltam. Csaba mindig mondta, hogy legyünk óvatosak, de akkoriban mindig megvédtem Pétert, hiszen nagyon figyelmes, kedves volt”

– fogalmazott.

Visszautasította a bántalmazás vádját

Az asszony szerint Hajtó Péter Borkai Zsolt megbízásából férkőzött a bizalmukba, és nem ez volt az első eset, hogy megsértette a személyiségi jogaikat azóta, hogy politikai ellenfelek lettek.

„A lányomék is feljelentették,

mert a babájukról képet tett ki a közösségi médiába a mostani gyalázkodó posztjánál. Mi is feljelentettük, hiszen olyan üzenetváltást hozott nyilvánosságra, amit én jóhiszeműen, benne megbízva, a szeretteimért rettegve írtam neki.

Arról nem is beszélve, hogy a férjemet azzal rágalmazza, hogy engem bántalmaz.

A leghatározottabban visszautasítok minden ilyen vádat!

Csaba soha nem emelt még rám kezet, nincs sem fizikai, sem verbális erőszak a családunkban!”

– rögzítette Dézsiné Szentes Veronika, aki szerint Hajtó Péter tönkre akarja tenni a családjukat.

„Nem tűrhetem, hogy egy olyan férfi alázzon engem, aki augusztus 20-án totál részegen, sok-sok édesanyára tett becsmérlő kijelentést. Mindenkorra zárjuk le ezt a hazugsággyárat: nem élek bántalmazó kapcsolatban!”

– zárta nyilatkozatát.

Kapcsolódó:

Forrnak az indulatok Győrben: Furcsán reagált a fideszes polgármester az őt ért súlyos bántalmazási vádakra

Valódi Hírek