Magyar Péter a Fidesszel összefogna, de Gyurcsánnyal nem

Összenő, ami összetartozik.

Bár sokan már az ellenzéki pártok „leváltását” várják Magyar Pétertől, a karrierjét a Fideszben megalapozó, egykori állami cégvezető már korán nyilvánvalóvá tette, hogy politikailag melyik oldalon áll.

Magyar Péter már a legelső, Partizánnak adott interjújában úgy fogalmazott, hogy szerinte Orbán Viktor jól kormányozta az országot az elmúlt 14 évben. Sőt, már ebben az interjúban is kizárólag Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét támadta. Orbán Viktorról vagy a Fideszről egyetlen rossz szót sem mondott.

Következő, Partizánnak adott interjújában Magyar Péter már sokkal egyértelműbben fogalmazott. Kijelentette, hogy ha pártot alapít, akkor a választások után „soha nem fogna össze” a Gyurcsány Ferenc vezette ellenzékkel. Azonban szívesen koalíciót kötne a Fidesszel, ha nem Orbán Viktor vezeti azt.

Tehát még egyszer: Magyar Péter pártjával koalícióra lépne a Fidesszel a választások után, viszont egyetlen ellenzéki párttal sem szövetkezne.

Az ellenzéki szavazók többsége már ekkor nagy megrökönyödéssel fogadta Magyar Péter szavait, hiszen egy ellenzéki párttól a Fidesz leváltását várnák, nem a Fidesz kormányon maradását. Ráadásul a Fidesz nem létezik Orbán nélkül. A miniszterelnök és milliárdos barátainak, családtagjainak gazdasági és politikai érdekei teljesen összefonódtak a Fidesszel. A kormánypárt másod-, és harmadvonalában ráadásul rengeteg olyan politikus van, akik az Orbán-rendszernek köszönhetik meggazdagodásukat és hatalmukat.

Tehát ha Magyar Péter pártjával koalícióra lépne a Fidesszel, az összes korrupt fideszes, és közpénzekből meggazdagodott milliárdos ott maradna a hatalom közelében. És a „húsos fazékhoz” visszakerülve Magyar Péter és gazdag barátai is ugyanott folytatnák, ahol abbahagyták…

Valódi Hírek